Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009



Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ!!!

Συνεχίζεται σήμερα το ενδιαφέρον μεσοβδόμαδο κουπόνι με τους αγώνες των
Κυπέλλων να μονοπωλούν από ποσοτικής πλευράς το ενδιαφέρον μας. Συνέχεια έχουμε και στην πλήρη αγωνιστική της Premierleague, με πολλά αλλά αμφίρροπα παιχνίδια, στην Championship , αλλά και στην Σκωτία. Όπως πάντα θα τα δούμε όλα αυτά με την σειρά.

Ξεκίνημα σήμερα από τα δικά μας, τα παιχνίδια του Ελληνικού Κυπέλλου, όπου ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ συγκρούονται στο Φάληρο, για μια θέση στα Ημιτελικά του θεσμού. Ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί στο 1-0 του πρώτου αγώνα αλλά και να συνεχίσει να παρουσιάζει την καλή του φετινή εικόνα, έχει την ψυχολογία με το μέρος του, αλλά και κάποιες απουσίες σημαντικές, όπως του Πάμπλο Γκαρσία, του Μάρκος Αντόνιο και του Δάρλα.Ο Ολυμπιακός, αυτή την εποχή ψάχνει για εξιλέωση για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει πολλές και σημαντικές απουσίες και ψυχολογία στο Ναδίρ. Ο φετινός βέβαια ΠΑΟΚ, δεν προσφέρεται ως ο σάκος του μποξ, προκειμένου να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ξεσπάσει και να γλυκάνει τους οπαδούς του. Γρίφος το παιχνίδι, θα παίξει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία, αλλά και τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Αν δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλουν οι γηπεδούχοι, όσο θα περνάει ο χρόνος το άγχος θα βαραίνει τα πόδια των παικτών του και αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να βρεί μπροστά ελεύθερους χώρους και να κάνει την ζημιά. Στοιχηματικά, ο άσσος στον ΟΠΑΠ βρίσκεται στο 1.45 ενώ στις εταιρείες του εξωτερικού, άνοιξε στο 1.55 και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 1.65 με 1.70. Χαρακτηριστικό των τάσεων που κυκλοφορούν παγκόσμια, για το παιχνίδι. Μια πολύ ριψοκίνδυνη πρόταση θα είναι το goal/goal, με απόδοση 2.20 στην bet365. Στο άλλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα περάσει το εμπόδιο του Πανσεραϊκού.

Στην Premiership, μετά τις χθεσινές νίκες της Λίβερπουλ, της Τσέλσι και της Άρσεναλ, λογικά θα περάσει και η Μάντσεστερ, καθώς οι γηπεδούχοι με τις απουσίες που έχουν, δεν έχουν καμία τύχη απόψε, απέναντι σε έτσι κι αλλιώς μια πολύ καλή ομάδα. Νίκες επίσης για Τότεναμ και Φούλαμ, ισοπαλία για την Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα και την Έβερτον στην έδρα της Μπλάκμπερν, ενώ goal/goal για το παιχνίδι της Γουίγκαν με την Γουέστ Χαμ.

Στην Champrionship, αμφίροπα και τα 2 παιχνίδια, στο Μπέρμιγχαμ και το Κόβεντρι, αξίζει τον κόπο να κυνηγήσουμε τις ισοπαλίες αλλά και τα εκατέρωθεν γκολ.

Στη Σκωτία, η Σέλτικ και η Ρέιντζερς βαδίζουν πλεόν χέρι –χέρι, στην κορυφή της Βαθμολογίας της Premier και λογικά περνάνε και οι 2, η πρώτη με διπλό και η δελυτερη με άσσο και over 2,5 goals.

Στην Ολλανδία, άσσος και over 2,5 goals για την Τβέντε και άσσος με εκατέρωθεν γκολ για την Χέρενφεν.

Στην Γερμανία, 2 πολύ σημαντικά παιχνίδια, άσσος για την Βόλφσμπουργκ και ισοπαλία για τη Λεβερκούζεν με την Μπάγιερ Μονάχου.

Στην Αυστρία,
διπλό για την Σάλτσμπουργκ.

Στο Γαλλικό κύπελλο, στο 1Χ η Λιλ με την Λυών, στο διπλό η Μονακό και στο under 2.5 goals για τη Ρεν με τη Λοριάν.

Στην Ελβετία, άσσος και Over 2,5 goals, για την Γιανγκ Μπόις.

Στην Τουρκία, goal/goal για τη Φενέρμπαξέ με την Σιβασπόρ.

Στο Ισπανικό κύπελλο, ζει και αναπνέει το Μπιλμπάο εδώ και έναν μηνα για το αποψινό παιχνίδι, τη ρεβάνς του 1-2 στην έδρα της Σεβίλλης. Με αρκετές αλλαγές η Σεβίλλη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν οι γηπεδούχοι να κερδίσουν τελικά. Στο 1Χ το παιχνίδι με εκατέρωθεν γκολ. Η μπαρτσελόνα έχει επίσης αλλαγές έχει το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού προίκα, η δεδομένη όμως φόρμα και κατάσταση δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επιτρέψει στους νησιώτες να πάρουν έστω μια νίκη με 1-0. Στο Χ2 το παιχνίδι με over 2, 5 goals.

Ας δούμε και τις σημερινές μας προτάσεις.

1η πρόταση (Multı Bet) :

173. Γιανγκ Μπόις - Γκρασχόπερς : over 2,5 goals (1.61) (OK)
177. Nιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : 2 (1.44) (OK)
193. Φούλαμ – Χαλ : 1 (1.66) (NO)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.849 στην Bet365.

2η πρόταση (Multi Bet) :

166. Αζαξιό – Μονακό : 2 (2.20) (OK)
170. Κάρντεν – Σάλτσμπουργκ : 2 (1.83) (NO)
186. Κιλμάρνοκ – Σέλτικ : 2 (1.44) (OK)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.797 στην Bet365.

3η πρόταση (Multi Bet) :

164. Παναθηναϊκός – Πανσεραϊκός : no (goal/goal) (1.50) (NO)
168. Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης : over 2,5 goals (1.55) (OK)
182. Λιλ – Λυών : goal/goal (2.00) (OK)
184. Σαμπντόρια – Ίντερ : goal/goal (2.00) (NO)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 9.30 στην Bet365.

4η πρόταση (System – Combo) :

164. Παναθηναϊκός – Πανσεραϊκός (Bunker) : 1 (1.25) (NO)
174. Λεβερκούζεν – Μπάγιερ : X (NO)
176. Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα : X (NO)
177. Nιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Bunker) : 2 (1.44) (OK)
179. Κόβεντρι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ : X (NO)
180. Μπέρμιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι : X (NO)
184. Σαμπντόρια – Ίντερ : X (NO)
191. Μπλάκμπερν – Έβερτον : X (OK)

Ζητάμε τις 3άδες και τις 4άδες, από τα 6 ζητούμενα.

5η πρόταση (Multi Bet) :

166. Αζαξιό – Μονακό : X2 (1.28) (OK)
168. Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης : 1X (1.36) (NO)
182. Λιλ – Λυών : 1X (1.30) (OK)
191. Μπλάκμπερν – Έβερτον : X2 (1.50) (OK)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.395 στην Bet365.

Καλή μας επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).