Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Tρίτη και φαρμακερή η σημερινή μέρα.... με Uefa!!


Καλημέρα σε όλους!!

Μετά από ένα αποτυχημένο διήμερο, καθώς ναι μεν εκτιμήσαμε σωστά πολλά παιχνίδια, πλην όμως Ταμείο δεν κατορθώσαμε να πάμε, έχουμε σήμερα παιχνίδια από το Uefa Cup και ας ελπίσουμε να τους"φαρμακώσουμε" σήμερα.....τρίτη και φαρμακερή λοιπόν.

Υπάρχουν φαινομενικά φαβορί αρκετά, όλες σχεδόν οι γηπεδούχες ομάδες με εξαίρεση την Ουντινέζε που αντιμετωπίζει την Ζενίτ και ελαφρώς μικρότερο φαβορί λόγω απόδοσης τουλάχιστον, η Μαρσέιγ που αντιμετωπίζει τον Άγιαξ.

Με μια πρώτη εκτιμηση των παιχνιδιών, θα προτιμήσω τους άσσους της Ντυναμό Κιέβου και της ΤΣΣΚΑ, θα πάω με το goal/goal στο παιχνίδι της Βέρντερ Βρέμης με την Σαιντ Ετιέν και στο Χ2 στο παιχνίδι της Ουντινέζε με την Ζενίτ.

Για το παιχνίδι του Αμβούργουμε την Γαλατάσαράι, να σας ενημερώσω πως θα γίνει της... Τουρκίας στις εξέδρες με τους μετανάστες Τούρκους, να είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα υπέρ της ομάδας τους.

Για την Μαρσέιγ, να σας θυμίσω πως ούτε το προηγούμενο Σάββατο κατόρθωσε εντός έδρας να κερδίσει, αλλά εκεί είχε να αντιμετωπίσει μια κλειστή άμυνα, κάτι που δεν ξέρω αν ισχύσει και απόψε για την άμυνα του Άγιαξ.

Για το παιχνίδι της Ντυναμό με την Μέταλιστ, να σας πω πως οι 2 ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες την προηγούμενη Τετάρτη για την Vyrsha Liga της Ουκρανίας με τη Ντυναμό να επικρατεί εκτός έδρας με 0-2. Την Κυριακή η Μέταλιστ έπαιξε αγώνα εκτός έδρας με την 15η ομάδα της βαθμολογίας Λβιβ και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 και ενώ είχε προηγηθεί στο σκορ με 0-1.

Για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άαλμποργκ, έχω να πω πως αποτελεί γρίφο η Δανέζικη ομάδα, καθως μετά από 2 επιτυχημένες εμφανίσεις ΄για το Uefa Cup απέναντι στην Λα κορούνια και ένα τρίτο παιχνίδι που επικράτησε εκτός έδρας με 0-1, στην έδρα της Χόρσενς, ήρθε το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Νόρτζελαντ και το 1-1 να χαλάσει την συνολική καλή εικόνα της ομάδας.

Για το Παρί Σαιντ Ζερμαίν Μπράγκα, πιστεύω πως η Πορτογαλλική ομάδα, τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, δείχνει πως παίζει ένα απελευθερωμένο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας και δεχόμεη γκολ και πιστεύω πως θα έχουμε τελικά έκατέρωθεν γκολ στο παιχνίδι.

Από τα παιχνίδια του Copa Libertadores, ίσως αξίζει να κρατήσουμε μόνο τον άσσο της Χιλιανής Κόλο Κόλο.

Αυτά σας πρώτες εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια, θα επανέλθω με τις τελικές μου προτάσεις γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00), το απόγευμα.

Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).