Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Yποτονικό το ενδιαφέρον σήμερα!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Μετά τα χθεσινά παιχνίδια για τα Προκριματικά του Μουντιάλ και το σχετικά γεμάτο κουπόνι από παιχνίδια από την Αγγλία, σήμερα το πρόγραμμα απαρτίζεται από παιχνίδια χαμηλού ενδιαφέροντος και υψηλού ρίσκου.

Χθες πέρασαν πολλά σημεία, αλλά κάποια 2-3 που έσπασαν στάθηκαν ικανά, να μας στερήσουν πληρωμένα δελτία. Αυτά που κυρίως εμάς στοίχησαν ήταν το διπλό της Μούρθια που ενώ κεριδιζε με 0-2 μέσα στην υποβιβασμένη Σεβίλλη Β', κατόρθωσε να δεχθεί 3 τέρματα στα τελευταία 15 λεπτά και να φύηεί με τον βαθμό της ισοπαλίας με 3-3. Άλλα 2 σημεία που κόστισαν, ήταν το διπλό των Η.Π.Α. στην έδρα του Ελ Σαλβαδόρ και ο μικρός άσσος στήριγμα του Μαρόκο που δεν ήρθαν ποτέ.

Από εκεί και πέρα, πέρσαν σημεία που τα εντοπίσαμε σωστά όπως οι άσσοι του Ουζμπεκιστάν και της Ουρουγουάης που ήρθαν πολύ άνετα, αλλά και τα διπλά της Λεττονίας, που ακόμη δεν κατάλαβα πως ήταν δυνατόν να προσφέρεται στο 1.70 (κυριολεκτικά δώρο), το διπλό της Ελβετίας, της Ιταλίας αλλά και η ισοπαλία της δι΄κιάς μας Εθνικής ομάδας, που κακώς δεν ήταν διπλό και ταυτόχρονα με το ένα πόδι πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Για σήμερα, έχουμε το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε παιχνίδια από τις δεύτερες κατηγορίες χωρών όπως της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, 4-5 παιχνίδια για τα προκριμαικά του Μουντιάλ και εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια για τους ομίλους της Γ' Εθνικής Ελλάδος, και κάποια σκόρπια παιχνίδια από τα Πρωταθλήματα Β΄Εθνικής της Ελβετίας, της Δανίας, του Βελγίου, της Τσεχίας. της Ολλανδίας και από την Premier League της Ουαλίας.

Όπως καλά καταλαβαίνετε λοιπόν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στην αποχή και την στοιχηματική ξεκούραση και την ελάχιστη ενασχόληση ρίχνοντας κάποια ψιλά σε κάποια παιχνίδια που έχουν πιθανότητες να επαληθευθούν.

Ας δούμε μερικά παιχνίδια από όλα τα παραπάνω.

Ξεκίνημα από την Β' Εθνική Ελλάδας, όπου πρώτο στο πρόγραμμα, έρχεται το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Διαγόρα. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα με πτώση της απόδοσης, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις στο εξωτερικό. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, φαντάζει άχαστος ο άσσος της Καβάλας, αλλά δεν θα τον ποντάρω καθώς υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα στην κόντρρα από το πρωί έχοντας σαν αποτέλεσμα να ανηφορίσει ο άσσος από το 1.25 στο 1.32 πριν λίγο. Άρα μακριά και αγαπημένοι. Κινητικότητα αντίθετα υπάρχει στον άσσο του Ιωνικού, που από το 1.45 χθες το βράδυ τώρα είναι στο 1.40.

Στην Γ΄Εθνική, και στον Νότιο όμιλο, στήριγμα είναι ο άσσος της Ρόδου.

Στην Β΄ Ιταλίας, περίεργο και αμφίρροπο το πρόγραμμα, ένας άσσος με ρίσκο είναι αυτός της Γκροσσέτο με goal/goal και από εκεί και πέρα ισοπαλίες για την Εμπολι με την Ανκόνα, την Μπρέσσια με το Λιβόρνο και την Πίζα με το Μπάρι το βράδυ.

Στην Β' Ισπανίας, βγαίνει άκρη με 2 σημεία, το διπλό του Βαγιεκάνο στην έδρα της Εϊμπαρ, τον άσσο της Τενερίφης και θα ρισκάρω παίζοντας σε 3 παιχνίδια goal/goal της Αλικάντε με την Έλτσε, της Ταραγόνα με την Λεβάντε και της Αλαβές με την Χέρκουλες.

Για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, διπλό για τη Νιγηρία, άσσος για την Αίγυπτο και ισοπαλίες στον Ισημερινό με την Βραζιλία και στο Περού με την Χιλή.

Στα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, ξεχώρισα τα παρακάτω.

Στην Β΄Δανίας, άσσος για την Λύνγκμπι και την Θίστεντ και over 2.5 goals στο παιχνίδι της Φρεμ μετην Κόλντινγκ.

Στην Β' Ελβετίας, Over 2.5 goals για την Σαιντ Γκάλλεν με την Βόλεν και goal/goal για την Τουν με την Λωζάνη.

Στην Β΄Βελγίου, διπλό για την Οστάνδη στην έδρα της Βιγκόρ.

Στην Β' Τσεχίας, στο Χ2 η Μποέμιανς 1905 στην έδρα της Σιάντ Μοστ.

Στην Premier League της Ουαλίας, διπλό και Over 2.5 goals για την Ρηλ και άσσος για την Λιανέλλι.

Δελτία - προτάσεις δεν θα έχω για σήμερα, για όσους θέλουν να ασχοληθούν ας πάρουν κάποια από τα παραπάνω παιχνίδια και με σωστή χημεία, ίσως οδηγηθούν στο Ταμείο.
Καλό σας μεσημέρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).