Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Σκέψεις και προσωπική θεωρία για το παιχνίδι που ονομάζουμε "στοιχημα".


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Ικανοποιητικά εξελίχθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του στοιχήματος. Πολλές ήταν οι ομάδες που πονταρίστηκαν από τον κόσμο και πέρασαν χαρίζοντας σημεία σε όσους πίστεψαν και πόνταραν σε αυτές.

Από τις 2 ημέρες του Σαββατοκύριακου θεωρώ πως καλύτερη ήταν εκείνη του Σαββάτου. Όταν περνάνε ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Σέλτικ, το Αμβούργο, η Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, η Λυών, η Μπορντό, η Μπρυζ, η Κοπεγχάγη, η Αιντχόφεν, η Πόρτο, η Βελέζ - όλες αυτές το Σάββατο - η Μάντσεστερ, η Έβερτον, η Έβερτον, ο Άγιαξ, η Ίντερ, η Ρόμα, η Φιορεντίνα, η Ραπίντ Βιέννης, η Γιανγκ Μπόις, η Ζυρίχη, η Ρέιντζερς, η Μίντιλαντ, η Μπρόντμπι, η Παρί Σαιντ Ζερμαίν, η Μαρσέιγ, η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Βέρντερ Βρέμης, η Λεβερκούζεν, η Μετς, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Μπενφίκα, η Σταντάρ Λιέγης - αυτές την Κυριακή - και για να μην αναφερθώ και για ακόμη περισσότερες και κάποιοι λένε πως ήταν ένα άσχημο Σαββατοκύριακο και τα βάζουν με την τύχη τους, δεν έχω τίποτε να πω άλλο παρά δυστυχώς ότι δεν γίνεται να περάσουν όλες οι όμάδες και δυστυχώς επίσης ότι είναι λάθος υπολογισμός της τοποθέτησης του κέντρου βάρους των στοιχηματικών επιλογών.

Οι παραπάνω ομάδες, αν τις μετρήσατε, ήταν 37 ζωή να έχουνε, οι περισσότερες από αυτές καυτά φαβορί και οι υπόλοιπες φαβορί μικρότερο βεληνεκούς, αλλά φαβορί - και ήθελε πολύ μεγάλη προσπάθεια για κάποιον γνώστη του στοιχήματος αλλά και του ποδοσφαίρου να μην πάει καλά Ταμεία το Σαββατοκύριακο.

Ελπίζω και εύχομαι να έχετε όλοι πάει Ταμείο με ή χωρίς την βοήθεια τη δική μου, άλλωστε δεν χρειάζομαι εγώ για να σας πως Σάββατο και Κυριακή πρωί, πως κάποιες από τις προαναφερόμενες ομάδες θα κέρδιζαν. Είμαστε εδώ για να αναλύουμε τα δεδομένα κάποιων αγώνων και όταν μας κάνουν κάποιες ομάδες κλικ περισσότερο από κάποιες άλλες, τότε είναι αυτές οι οποίες μπαίνουν και στις τελικές μας επιλογές για το στήσιμο των δελτίων.

Βέβαια εκτός από τις προαναφερόμενες ομάδες, υπήρξαν και άλλες που πέρασαν σε Πρωταθλήματα από αυτά που σνομπάρει η Εταιρεία διαχείρισης του Ελληνικού κουπονιού και μάλιστα πολλές από αυτές στο χθεσινό μου Post τις ανέφερα, μεγαλώνοντας έτσι την δεξαμενή άντλησης σημείων και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πληρωμένα δελτία.

Χθες είχαμε ένα δελτίο πληρωμένο με απόδοση κάτι περισσότερο από 5.00 ενώ σε άλλα 2 χάσαμε στο καθένα από μια Ελληνική ομάδα. Στο ένα δελτίο την ΑΕΚ και στο άλλο την Λάρισα. Στο σύστημά δε, πήραμε 4 από τα 6 ζητούμενα με πολύ καλές αποδόσεις και χάσαμε ένα δυνατό Bunker της ημέρας, αυτο της Γιουβέντους και μάλιστα στις καθσυτερήσεις. Άρα χάσαμε χθες, 3 Ταμεία από ομάδες πασίγνωστες που ξέρουμε όχι μόνο το χρώμα της φανέλας τους και τις ενδεκάδες των παικτών τους αλλά ακόμη και τα μικρά ονόματα των κατά καιρούς φιλενάδων τους.

Στον αντίποδα είχαμε χθες 7 επαληθεύσεις στις 10, ποσοστό δηλαδή 70% στα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια.

Τα στοιχεία που έγραψα παραπάνω είναι για κάποιους οι οποίοι συνεχίζουν να μένουν προσκολλημένοι στο σκουπίδι που μας λανσάρουν και το ονομάζουν "Ελληνικό κουπόνι" καθώς επίσης και σε εκείνους που θεωρούν απαραίτητη προϋπόθεση για να στοιχηματίσουν πως πρέπει να ξέρουν το χρώμα της φανέλας των ομάδων. Προτιμώ να ποντάρω και να κερδίζω αμάδες και ας μην ξέρω ούτε σε ποια ήπειρο ανήκουν οι χώρες τους. Πράγμα όμως αρκετά δύσκολο γιατί πάντα είχα άριστους βαθμούς στην Γεωγραφία. Επίσης θα παίζω και αν κερδίζω θα συνεχίζω, αδιαφορώντας για την απόδοση μιας ομάδας. Το μόνο που με νοιάζει είναι αν την παίξω σε εκείνη την Εταιρεία που μου την προσφέρει στην μέγιστη δυνατή τιμή.

Αυτά προς το παρόν για σήμερα και να τα εκλάβετε απλά σαν σκέψεις και ως προσωπικές θεωρίες σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι με το οποίο καταπιανόμαστε και ονομάζεται "στοίχημα με προκαθορισμενη απόδοση".

Για τα σημερινά παιχνίδια θα επανέλθω γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00), και για όσα φυσικά από αυτά αξίζει να ασχοληθουμε σήμερα.
Καλό σας μεσημέρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).