Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Για ψύλλους στα άχυρα σήμερα ..... εμείς όμως δεν θα ψάξουμε!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!!

Δεν έκανε την χάρη η Λίβερπουλ χθες σε πολύ κόσμο, να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στην "υποτιθέμενη" αδιάφορη και με αρκετές απουσίες Άρσεναλ και να συνεχίσει το κυνήγι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με 4 γκολ του πρώην άσσου της Ζενίτ, Αρσάβιν, οι κανονιέρηδες πέτυχαν 4 γκολ στο Άνφιλντ και παρόλα αυτά ούτε αυτοί κατόρθωσαν να κερδίσουν. Κερδίσαμε όμως, όσοι από εμάς παρκολούθησαν το παιχνίδι, το οποίο ήταν ματσάρα με 8 γκολ και 4-4 τελικό αποτέλεσμα. Στοιχηματικά δεν μας έκαιγε το τελικό σημείο, πέραν του πρεστίζ , καθώς στο παρολί που είχαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι χάσαμε από νωρίς τη Σίβασπορ, ένας άλλος άσσος της ημέρας πολυπαιγμένος και με την απόδοση να πέφτει στα τάρταρα μέχρι λίγο πριν την έναρξη του παινιδιού, ο οποίος αποδείχτηκε "χάρτινος πύργος" και κατέρρευσε.

Κατά τα λοιπά, δεν πέρασε ούτε η Λεβερκούζεν, ούτε η Γεόβιλ, ούτε η Τορκί, ούτε η Κάρντιφ, ενώ αντίθετα στην Ιταλία πέρασαν τα 2 στηρίγμτα της Μπρέσσια και της Πάρμα, πέρασε η Τβέντε και η Ρεάλ (στις καθυστερήσεις), η Παλμέιρας και στην Κόνφερενς η Κέντερινγκ.

Από μεγάλα σημεία που πέρασαν, ξεχώρισαν τα διπλά της Μπάρι και της Λιβόρνο στην Ιταλία, της Ρέντινγκ, της Μπράιτον και της Γουίκομ (μεγάλο για όσους παίζουν έξω - και όχι το 1.65 του ΟΠΑΠ), η Ατλέτικο Μπιλμπάο και η Ρεμς στο εξ' αναβολής παιχνίδι της με την Μπρεστ.

Εμείς κατορθώσαμε να βγάλουμε την μέρα με ένα κερδισμένο παρολί, αυτό με τα εκατέρωθεν γκολ, το οποίο αποδεικνύεται τις δύσκολες στοιχηματικά ημέρες, ως σωσίβιο στις επιλογές μας.

Για τα σημερινά παιχνίδια, υπάρχει σε πολλά παιχνίδια αρκετή ομίχλη όσον αφορά την τελική έκβαση, μια και επί το πλείτον είναι παιχνίδια Κυπέλλου αλλά και παιχνίδια από Πρωταθλήματα που μόλις έχουν ξεκινήσει όπως αυτά της Σουηδίας και της Φινλανδίας.

Όπως ήδη έγραψα και στον τίτλο που διάλεξα για σήμερα, δε νομίζω πως αξίζει να ασχολιόμαστε και να πονοκεφαλιάζουμε για παιχνίδια που από όπου και να τα ψάξεις δεν βγάζεις άκρη. Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που πάνω από όλα μετράει το πόσο συχνά πας "ΤΑΜΕΙΟ" και όχι πόσο συχνά ή μάλλον ΣΠΑΝΙΑ αποδεικνύεσαι "γκουρού" και πιάνεις τα "άπιαστα".

Για σήμερα λοιπόν οι επιλογές μου θα στηριχθούν σε ομάδες που έχουν κίνητρο με νορμάλ αποδόσεις εντός και εκτός Ελληνικού κουπονιού με στόχο να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες πιθανότητες πριν την έναρξη των παιχνιδιών να πάμε Ταμείο στο τέλος της βραδιάς.

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση των παιχνιδιών κατά χώρα και διοργάνωση, να σας πω σαν πρόλογο ποια θεωρώ ως βασική τριάδα αγώνων την ημέρα με τίς μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης. ίσως και να παιχτεί από όλη την Ευρώπη, αλλά αν είναι να πάει όλη η Ευρώπη Ταμείο, εγώ δεν θα ήθελα να μείνω απέξω.

Η τριάδα λοιπόν είναι Μπαρτσελόνα , Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το γνωρίζω πως είναι εξωφρενικό να παίζεις την Μπαρτσελόνα σε παιχνίδι απέναντι στη Σεβίλλη στο 1.25 και 1.30 αλλά δεν παέι το χέρι μου να την κοντράρω, ειδικά μετά τη χθεσινοβραδυνή νίκη της Ρεάλ. Από κεί και πέρα Μάντσεστερ στο 1.25 και Τσέλσι στο 1.40. Το σύνολο μα ςκάνει ψίχουλα γι αυτό και θα προτέινω και άλλα παιχνίδια στις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας.

Ας τα δούμε με την σειρά.

Στην Ελβετία, μετά το στραπάτσο του Σαββάτου στο 2-2 με τη Σιόν, η Ζυρίχη που δεν έγινε ξαφνικά ομάδα της πλάκας οφείλει να κερδίσει και θα το κάνει με την Ααράου. Η Βασιλεία επίσης τό ίδιο με over 2.5 goals. Στο εξάποντο της ημέρας, η Λουκέρνη που έχει σφίξει τον τελευταίο μήνα τα δόντια, θα μας χαρίσει τον άσσο κόντρα στην Σιόν.

Στην Δανία, άλλη μια ομάδα που προέρχεται από αναπάντεχο στραπάτσο, η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει την Μίντιλαντ με την απόδοση του άσσου, από 1.50 - 1.60 εκτός συνόρων, όσο δηλαδή αξίζει και όχι 1.35....

Από τα υπόλοιπα Σκανδιναυικά παιχνίδια, κρατάω μόνο τον άσσο της Έλφσμποργκ. Άλλη μια ομάδα με σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων μέχρι τώρα, οφείλει να κερδίσει την πρωτοπόρο, αλλά και αρκετά τυχερή μεχρι τώρα Μάλμε.

Στην Primera Division, άσσος για την Λα Κορούνια που μετά το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής βλέπει φως για έξοδο στην Ευρώπη, άσσος για την Μπαρτσελόνα, ισοπαλία με goal/goal για την Μπέτις με την Βαλένθια, ισοπαλία και για την Οσασούνα με την Μάλαγα.

Στην Premiership, όπως ήδη έχω πει περνάνε και η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο Copa Libertadores, άσσοι για Σαό Πάολο και Κρουζέιρο, στο goal/goal η Σπορτ Ρεσίφε με την ανεβασμένη στο Πρωτάθλημά της τις τελευταίες αγωνιστικές, Κόλο Κόλο. Στο 1Χ το παιχνίδι της Ουνιβερσιτάριο Ντε Σούγκρε με την Εστουντιάντες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ισοπαλία με Goal/goal για το Αμβούργο με την Βέρντερ, διπλό με Goal/goal για την Γκενκ στην έδρα της Λιρς και άσσος για την Τουλούζ.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού, έχουμε σήμερα πάρα πολλά παιχνίδια, θα σταθώ στα πιο σημαντικά από αυτά.

Στην Ρουμανία, άσσος για την Τιμισοάρα, ισοπαλία με under 2.5 goals για την Στεάουα στο ντέρμπι με την Κλουζ.

Στην Σερβία, Under 2.5 goals για τον Ερυθρό Αστέρα και άσσος για την Βοιβοντίνα.

Στο Champions League της Ασίας, άσσος για την Παχτακόρ από το Ουζμπεκιστάν.

Στο Κύπελλο Λευκορωσίας, άσσος για την Σαχτιόρ του Σόλιγκρσκ και την Μπάτε Μπορίσοβ.

Στην Β' Πολωνίας, άσσος για την Φλότα και την Ζαγκλέμπιε Λουμπίν.

Στην Κροατία, άσσος για την Σλάβεν Μπελούπο και Over 2.5 goals για την Ντυναμό Ζάγκρεμπ.

Στο Κύπελλο Τσεχίας, άσσος για την Μπάνικ Οστράβας και διπλό με Under 2.5 goals για την Σπάρτα Πράγας στην έδρα της Βικτόρια Πίλζεν.

Στο Κύπελλο Ουκρανίας, άσσος για την Μέταλιστ Χαρκίβ με αντίπαλο την Βόρσκλα.

Στο Κύπελλο Αυστρίας, goal/goal για την Αούστρια Βιέννης στην έδρα της πρωτοπόρου στην Β' Κατηγορία Μάγκνα.

Στην Challenge League της Ελβετίας, Over 2.5 goals για την Σαιντ Γκάλλεν στην έδρα της Σερβέτ.

Αυτά όσον αφορά τις εκτιμήσεις μου για τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας. Θα επανέλθω με τις προτάσεις - δελτία της ημέρας, λίγο ρπιν της 16.00 (GMT +03.00).

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).