Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Mε διπλό Ταμείο και χθες!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Μετά το διάλλειμα της Παρασκευής, τα Ταμεία επανήλθαν και χθες και για τρίτη φορά μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, κλείσαμε με διπλό Ταμείο την μέρα μας. Θα μπορούσαμε βέβαια να πανηγυρίσουμε άλλα 2 δελτία πληρωμένα αν δεν στραβοποατούσαν η Πόρτσμουθ στο ένα δελτίο και η Στέρλινγκ Άλμπιον στον άλλο. Αυτο που περισσότερο ευχαριστήθηκα βέβαια ήταν το Ταμείο με τα "κομμένα" από τον ΟΠΑΠ παιχνίδια, στο οποίο πέρασαν με χαρακτηριστική άνεση κερδίζοντας με 4-1 τόσο η Τράμπζονσμπορ όσο και η Σερκλ Μπρυζ.

Γενικώς πάντως από τα "κομμένα" παιχνίδια, στα οποία και δώσαμε ιδιαίτερη βάση με ψηλό ποντάρισμα και επιλέγοντας 6, επαληθεύτηκαν τα 5 από αυτά. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, όσοι ακόμη επιμένετε να παίζετε έχοντας μπουκ τον ΟΠΑΠ στο ελληνικό κουπόνι πλεόν μπαίνουν μόνο τα πονηρά, αμφίρροπα και δύσκολα παιχνίδια με αποκλειστικό στόχο την αφαίμαξη των παικτών και τον μηδενισμό του κέρδους. Εμείς από εδώ θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε τέτοια κομμένα παιχνίδια, αλλά και Πρωταθλήματα που σνομπάρονται και σνομπάρονται για τον απλό λόγο της ευκολίας στην επαλήθευση των αποτελεσμάτων. Ο λόγος είναι προφανής. Παίζουμε στοίχημα για να κερδίζουμε και όχι για συνεισφέρουμε στην κερδοφορία εταιρειών. Όοι επιμένετε να παίζετε τα σκουπίδια που σας προσφέρει το εγχώριο κουπόνι, καλύτερα να αναθεωρήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις απόψεις σας.

Φυσικά δεν μιλάω μόνο για την ποικιλία στα προσφερόμενα παιχνίδια αλλά και για τις αποδόσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χθεσινά 2 Ταμεία, στα οποία θα σταθώ σε 2 παιχνίδια, ένα από το κάθε δελτίο. Βόλφσμπουργκ 1.70, εμάς μας πλήρωσε με 1.90 και Ρεν 1.65 ενώ εμάς μας πλήρωσε με 1.80. Οι αποδόσεις φίλοι μου είναι λεφτά και όσοι νομίζετε πως πρέπει να τα χαρίζετε στην Εταρεία του εγχώριου κουπονιού, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.

Γενικώς πάντως χθες πέρασαν πολλά σημεία και αυτό συνέβη για άλλο ένα Σαββατοκύριακο. ήθελε μεγάλη προσπάθεια για να μην πάει κάποιος στο Ταμείο χθες.

Για τα σημερινά παιχνίδια, θα επανέλθω με νέο post γύρω στις 13.00 (GMT + 03.00).

Μέχρι τότε να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).