Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Με Uefa σήμερα!!!



Καλησπέρα σε όλους!!


Με ένα διπλό Ταμείο χθες κλείσαμε το διήμερο των αγώνων του Champions League. Μπορεί να μας το στέρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη το βράδυ αλλά ήρθε χθες βράδυ η Μπαρτσελόνα και η παρέα του Μέσι και μας έδωσαν πίσω όσα μας στέρησαν τα παιδιά του Σερ Άλεξ. ήρθαν σχετικά εύκολα και τα 3 Over 2.5 goals που διαλέξαμε για να στήσουμε το δεύτερό μας δελτίο, με αποτέλεσμα να κλείσει με θετικό πρόσημο το διήμερο που αφήσαμε πίσω μας.

Για σήμερα έχουμε τους Προημιτειλκούς αγώνες του Κυπέλλου Ουέφα, αλλά και κάποια παιχνίδια που είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε την Παρασκευή και το Σάββατο. Τέτοια είναι τα παιχνίδια από την Bundesliga 2, την Ελβετία και την Δανία.

Ο λόγος βέβαια είναι ότι το Σαββατοκύριακο έχουμε το Πάσχα των Καθολικών,οπότε και το πρόγραμμα, γενικώς θα είναι περίεργα στημένο. Το πιο αξισοσημείωτο στο πρόγραμμα του επόμενου Σαββατοκούριακου, θα είναι η διπλή αγωνιστική, Σάββατο και Μεγάλη Δευτέρα στην Αγγλία.

Πάμε όμως και στα σημερινά.

Στην Δανία, η Άαρχους με παράδοση 1-3-5 αντιμετωπίζει την Χόρσενς. Δεν είναι εύκολος ο άσσος, αλλά φαντάζει ευκολότερο το Goal/goal, μια που τα 3 τελευταία παιχνίδια των 2 ομάδων έληξαν με εκατέρωθεν γκολ, ενώ η γηπεδούχος έχει σε 22 παιχνίδια 13 over 2.5 goals.

Στο άλλο παιχνίδι, έχουμε την Μπρόνμπι με την Άαλμποργκ. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, και σε σύνολο 19 αγώνων έχουμε μόνο 4 νίκες για τους γηπεδούχους, 7 για τους φιλοξενούμενους και 8 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η Μπρόντμπι προέρχεται από 6 σερί Under 2.5 goals. Ισοπαλία και Under 2.5 goals το παιχνίδι.

Στην Ελβετία, άσσος με Over 2.5 goals για την Λουκέρνη, άσσος με Over 2.5 goals για την Βασιλεία και διπλό για την Ζυρίχη.

Στήριγμα ο μικρός άσσος του Ολυμπιακού, που τελικά δεν χάνει ούτε και για πλάκα, όπως απέδειξε την Κυριακή στην Λειβαδιά, ενώ έχει και σημαντικές επιστροφές, σε ένα παιχνίδι φιέστα στο Φάληρο απόψε.

Στην Β' Γερμανίας, goal/goal για την Γκρόιτερ Φιρτ με την Χάνσα Ροστόκ, στο διπλό η Νυρεμβέργη και στο Goal/goal η Ίνγκολσταντ με την Βέχεν.

Στην Conference, στο Χ2 η Κίντερμίνστερ.

Στο UEFA, άσσος για το Αμβούργο, άσσος για την Βέρντερ Βρέμης, ισοπαλία με goal/goal για την Σαχτιόρ με την Μαρσέιγ και στο Χ2 η Ντυναμό Κιέβου.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού, στο διπλό η Μέταλιστ Καρκίφ, στο goal/goal η Υβερντόν με την Βιντερτούρ, στον άσσο η Σλασκ με την Γόρνικ στην Πολωνία και άσσος για το Κύπελλο Τσεχίας για την Σπάρτα Πράγας.

Ας δούμε και τα δελτία - προτάσεις της ημέρας.

1η πρόταση (Multi Bet) : (PAID)

147. Ομπερχάουζεν - Νυρεμβέργη : 2 (2.00) (OK)
152. Σιόν - Ζυρίχη : 2 (1.90) (ΟΚ)
154. Βέρντερ Βρέμης - Ουντινέζε : 1 (1.66) (ΟΚ)
Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.308 στην Bet365.

2η πρόταση (Multi Bet) :

143. Άαρχους - Χόρσενς : goal/goal (1.72) (NO)
145. Γκρόιτερ Φιρτ - Χάνσα Ροστόκ : goal/goal (1.61) (NO)
148. Σαχτιόρ Ντόνετσκ - Μαρσέιγ : goal/goal (2.10) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.815 στην Bet365.

3η πρόταση (Multi Bet) : (PAID)

147. Ομπερχάουζεν - Νυρεμβέργη : X2 (1.28) (OK)
150. Bασιλεία - Ξαμάξ : 1 (1.30) (ΟΚ)
155. Παρι Σαιντ Ζερμαίν - Ντυναμό Κιέβου : X2 (1.61) (OK)
156. Έμπσφιλντ - Κιντερμίνστερ : X2 (1.40) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.751 στην Βet365.

Καλή μας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).