Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Η αποχη και αποτοξίνωσή μας απο κάθε είδους στοιχηματική ενασχόληση φτάνει στο τέλος της!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !!!

Μετά από 3 και πλέον μήνες χωρίς καμία ενασχόληση με τα στοιχηματικά καθημερινά δρώμενα, θα πρέπει σιγά σιγά να ανασυντασσόμαστε και να μπαίνουμε στους ρυθμούς που είχαμε συνηθίσει ολοι μας, σε όλη την διάρκεια της περσινής σεζόν.

Εννοείται πως για να γίνει κάτι τέτοιο και πριν βγάλω στον αέρα το πρώτο μου Post για την φετεινή χρονιά, με εκτιμήσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια που θα παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον, χρειάζεται να ολοκληρωθεί η προσωπική μου προετοιμασία με όλες τις αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων.

Εκτιμώς πως στα μέσα της εβδομάδας, θα είμαι και πάλι μαζί σας, μια που πλεόν νιώθω πως άρχισε να μου λείπει η καθημερινή επαφή μαζί σας, αλλά και το ανέβασμα στα ύψη της αδρεναλίνης, που μας προσφέρει η ενασχόληση με το στοίχημα.

Ευχές για μια πολύ καλή στοιχηματική χρονιά, μια που τα Πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη αρχίζουν το ένα μετά το άλλο αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αρχίζουμε να αποκρυσταλλώνουμε άποψη για τις ομάδες οι οποίες είναι ικανές να προχωρήσουν στους 2 φετινούς θεσμούς το Chmalpions League και το Europa League.

Nα έχετε μια όμορφη Κυριακή και όσοι ασχοληθείτε σήμερα με το ποντάρισμα σε κάποια παιχνίδια, να σας ευχηθώ καλή επιτυχία!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).