Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Με 2 "Ταμεία" χθες, ποδαρικό για τη νέα εβδομάδα!!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!!

Η στοιχηματική ενασχόλησή μας με του Σαββατοκύριακου τα στοιχηματικά δρώμενα, ολοκληρώθηκε χθες με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τα 2 Ταμεία που καταφέραμε ήταν αρκετά για να αναχαιτίσουμε και να περιορίσουμε τα όσα στραβά και ανάποδα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο.

Τα αποτελέσματα στην Super League, κρίνονται σε γενικές γραμμές φυσιολογικά, καθώς πέρασε όπως αναμενόταν ο Παναθηναϊκός και έκανε το 6Χ6, πέρασε ο άσσος του ΠΑΟΚ και μάλιστα με Under 2.5 goals, πέρασε επίσης το under 2.5 goals της ΑΕΚ, μια που αυτό είχε πονταριστεί περισσότερο από κάθε άλλο αποτέλεσμα χθες για το παιχνίδι στα Πηγάδια, πέρασε ο Πανιώνιος έστω και στο 90', παιχνίδι που εμείς δεν αγγίξαμε, ενώ δεν πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης, παιχνίδι για το οποίο ήμασταν εμείς από εδώ υποψιασμένοι χθες και ποντάραμε στην ισοπαλία (για το διπλό που τελικά ήρθε, το θεωρήσαμε αρκετά τραβηγμένο και αρκεστήκαμε στην ισοπαλία).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, τα αποτελέσματα ήταν πέρα για πέρα φυσιολογικά με τις νίκες της Μπενφίκα, της Γκέτεμποργκ, του ΑΠΟΕΛ, της Μπάτε Μπορίσοφ, την μη ήττα της Μάντσεστερ Σίτι αλλά ακόμη και στα εκατέρωθεν γκολ στα παιχνίδια της Οντένσε, της Βαλερένγκα και της Ναντ με την Τουρ. ΄Ενα μικρό σημείο δεν πέρασε αυτό της Τορίνο με την Ανκόνα, το οποίο όμως το είχαμε ήδη ποντάρει στην ισοπαλία και μάλιστα μας πλήρωσε στην τριάδα με τις 6 ζητούμενες ισοπαλίες.

Για σήμερα, αλλά και για όλη την εβδομάδα, μέχρι το Σάββατο, που θα έχουμε τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων για τα Προκριματικά του Μουντιάλ, δεν κινείται φύλλο ανά την υφήλιο πλην κάποιων σκόρπιων διοργανωσεων, όπως το Johnstone Paints Trophie, στην Αγγλία, παιχνίδια απο το Brasileiro καθώς και κάποια μεμονωμένα παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες κάποιων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Όπως καταλαβαίνετε δε νομίζω να αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με όλα αυτά, τουλάχιστον εγώ από εδώ δεν πρόκειται να δώσω προβλέψεις για τα σκουπίδια που θα μας
προσφερθούν τόσο στο εγχώριο κουπόνι, όσο και από τις εταιρείες του Εξωτερικού.

Καλή σας ημέρα και θα τα πούμε την Παρασκευή, από εδω, για τα παιχνίδια της ημέρας αλλά και θα προσπαθήσουμε μια πρώτη προσέγγιση για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων του Σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).