Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Με 2 ¨Ταμεία" και πάλι, όπως την προηγούμενη Παρασκυή, σεφτέ για το Τριήμερο!!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Πολύ φιλικά αποδείχθηκαν τα χθεσινά δύσβατα μονοπάτια, καθώς οι 2 απο τις 4 προτάσεις μας, μας οδήγησαν στο Ταμείο, ανεβάζοντας την ψυχολογία για το διήμερο που έχουμε μπροστά μας. Σε αυτο βοήθησαν ομάδες κυρίως από την Ιρλανδία, καθώς Μποέμιανς και Σαιντ Πάτρικς έκαναν το καθήκον τους πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Από κοντά και το Στρασβούργο, που έκανε επιτέλους μια νίκη, στην προσπάθεια του να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πολύ καλά πήγε και η Αργεντινή, καθώς Σαν Λορέντζο και Βελέζ μας επαλήθευσαν πλήρως.

Ακόμη καλύτερα ήταν στην Β' Αυστρίας και Ολλανδίας, καθώς είχαμε σχεδόν το απόλυτο στις επαληθεύσεις των προβλέψεών μας.

Για σήμερα έχουμε καμιά εικοσαριά καυτά φαβορί, από τα οποία τα 15 να περάσουν, με λίγη τύχη θα μας χαρίσουν καλα ταμεία. Τα περισσότερα από αυτά θέλουν τις νίκες, καθώς έχουν ήδη κάνει τις γκέλες τους και δεν τους παίρνει για περαιτέρω, απώλειες βαθμών.

Όλα αυτά θα τα δούμε, το μεσημέρι, όταν γύρω στις 13.30 (GMT + 03.00). θα ανεβάσω το Post με τις σημερινές εκτιμήσεις μου και τα δελτία - προτάσεις της ημέρας.

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό Σαββατιάτικο πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).