Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Προκριματικά Μουντιάλ με Ταμείο και Μικρές Αγγλιδούλες για φίλημα!!!


Καλημέρα σε όλους!!!

Με την βασική μας πρόταση να περνάει χθες, μια που Βοσνία, Ελλάδα, Τσεχία και Σερβία, προχώρησαν με νίκες χθες, σφραγίζοντας οι 2 πρώτες την συμμετοχή τους στα μπαράζ, η Σερβία τη συμμετοχή της απευθείας στα τελικά της Νοτίου Αφρικής και η Τσεχία μια νίκη χωρίς αντίκτυσμα τελικά, μετά τη νίκη της Σλοβενίας μέσα στην έδρα της Σλοβακίας.

Το εντυπωσιακό της χθεσινής ημέρας ήταν οι 6 επαληθεύσεις στις 6 προτάσεις στα μεγάλα σημεία, τα οποία προέρχονταν από τα Πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας και της Σκωτίας. Από εκεί και πέρα είχαμε 5 επαληθεύσεις στις 6 προτάσεις στα μικρά σημεία με την Ακτή Ελεφαντοστού να μην μας κάνει το χατίρι, να μένει στο 1-1 στην έδρα του Μαλάουι και να μας στερεί ακόμη ένα Ταμείο ενώ είχαμε επίσης 3 επαληθεύσεις στις 4 προτάσεις στα μεσαία σημεία.

Οι ισοπαλίες δυστυχώς δεν πέρασαν είτε αυτές ήταν "σημαδεμένες" όπως τις χαρακτηρίσαμε χθες, είτε έβγαιναν από τα στοιχεία του κάθε παιχνιδιού χωριστά.

Για σήμερα λίγα πράγματα και φυσικά με χαλαρούς ρυθμούς αφού εκτός από κάποια παιχνίδια για τα Προκριματικά του Μουντιάλ που περίσσεψαν από χθες και κάποια παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Βελγίου και Νορβηγίας, αλλά και 3-4 παιχνίδια από το Brasileiro, δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο.

Με αυτά όμως θα πορευτούμε αναγκαστικά σήμερα, όλο και θα υπάρξουν κάποια παιχνίδια, από τα οποία μπορούμε να αντλήσουμε σημεία και μετά την μελετη των τελευταίων νέων των ομάδων θα σας τυα παρουσιάσω με νέο Post, γύρω στις 13.30 (GMT +03.00).

Μέχρι τότε να έχετε ένα όμορφο, πρωινό Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).