Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ελάχιστες επιλογές για σήμερα!!


Καλησπέρα σε όλους!!

Εάχιστες επιλογές για σήμερα και είναι ευκαιρία για στοιχηματική ξεκούραση, καθώς θα έχουμε πλούσια αγωνιστική και στοιχηματική δράση το επόμενο διήμρο, με αρκετά Πρωταθλήματα σε πλήρη αγωνιστική αλλά και αγώνες Κυπέλλου.Για όποιον θελήσει να ασχοληθεί, έχω επιλέξει 2 δελτία προτάσεις για χαλαρό εννοείται ποντάρισμα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Ρέντινγκ, έχει να κερδίσει στο γήπεδο της από τον περασμένο Ιανουάριο, κοντά 10 μήνες δηλαδή, ενώ η Μπίλεφελντ έρχεται από 6 παιχνίδια - 6 συναπτές νίκες, χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Ας δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα.

1η πρόταση (Multi Bet) :

Slavia Prague - Sigma Olomouc : 1 (1.45)
SC Paderborn 07 - Arminia Bielefeld : X2 (1.31)
EA Guingamp - Le Havre AC : X2 (1.40)
Reading - Leicester City : X2 (1.43)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.803 στην Bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

Hellas Verona - Pescina : under 2.5 goals (1.50)
Monza Brianza - Cremonese : under 2.5 goals (1.60)
Benfica - Nacional Madeira : goal/goal (2.10)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.040 στην Bwin.

Καλό σας απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).