Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

Με EUROPA LEAGUE, σήμερα και πολύ καλύτερες στοιχηματικά επιλογές!!!


Καλημέρα και καλό μηνα σε όλους!!!

Με τους αγώνες στους ομίλους του Europa League, να κεντριζουν το σημερινό στοιχηματικό μας ενδιαφέρον κάνουμε ποδαρικό στο νέο μήνα που σημερα ξεκίνησε, αλλά και ταυτόχρονα στη νέα στοιχηματική χρονια.

Η σημερινή μέρα είναι επετειακή, για αυτό άλλωστε και την επέλεξα ως ημέρα που θα σημάνει την επίσημη ενασχόλησή μου με τα στοιχηματικά δρώμενα, τη φετεινή σεζόν καθώς πριν από ένα χρόνο σαν σήμερα, στις 1 Οκτωβρίου 2008, ήταν η μέρα που ξεκινήσαμε από αυτο τον δικτυακό τόπο και με καθημερινές προβλέψεις για τα παιχνίδια εντός και εκτός Ελληνικού κουπονιού, σας κρατήσαμε συντροφιά όλη την περσινή στοιχηματική περίοδο.

Για σήμερα οι τελικές μου προτάσεις θα αναρτηθούν γύρω στις 17.00 (GMT +02.00), μετά από μελέτη των τελευταίων ενημερώσεων και των νέων των ομάδων. Μια πρώτη διαλογή μας δίνει το δικαίωμα να ξεχωρίσουμε για σήμερα, το διπλό της Μπενφίκα, το Χ2 του Παναθηναϊκού, τον άσσος της Τουλούζ, το διπλο της Φενέρμπαξέ, τον άσσο της Βαλένθια και τον άσσο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Με περισσότερες προτάσεις ια είμαστε κοντά σας, νωρίς το απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).