Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Kυπέλλων συνέχεια και σήμερα!!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!!

Αγώνες Κυπέλλων συνέχεια σήμερα, αλλά και πλήρεις αγωνιστικές σε Ιταλία, Αργεντινη, Αυστρία και Ελβετία. Δυο λόγια για τα χθεσινά αποτελέσματα, όπου ενώ πήραμε πολύ σημαντικά σημεία, 2 παιχνίδια ήταν ικανά να μας χαλάσουν 3 Ταμεία. Το ένα ήταν η Γκέτεμποργκ, το ευκολότερο θεωρητικά σημείο του προγράμματος και αυτό όχι λόγω απόδοσης, αλλά λόγω κινήτρου και το άλλο η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα είχαμε πολλά σημεία που προτείναμε να περνάνε με κυριότερα της Εστουντιάντες, της Μετς και της Γκενκ.

Ας δούμε όμως τα σημερινά με την σειρά.

Στην Bundesliga, Austria, φαινομενικά βγαίνουν πολλά σημεία, στην πράξη όμως κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει. Θα κρατήσουμε το διπλό της Αούστρια Bιέννης με goal/goal, το Over 2.5 goals στο παιχνίδι της Ραπίντ Βιέννης, το διπλό της Σάλτσμπουργκ και το Goal/goal ανάμεσα στη Ριντ και τη Νέουσταντ.

Στην Allsvenskan, Sweden, άσσος με Goal/goal για την ΑΙΚ Στοκχόλμης, άσσος για τη Χάκεν, διπλό για τη Χάμαρμπι.

Στην Super League, Switzerland, διπλό για την Γκρασχόπερς και στο Χ2 με goal/goal η Βασιλεία στο ντέρμπι με την Ζυρλιχη.

Στην Serie A, Italy, ισοπαλία για τη Ρόμα, ισοπαλία για τη Νάπολι με τη Μίλαν, άσσος για την Λάτσιο, ισοπαλία για την Αταλάντα στο Λιβόρνο και goal/goal ανάμεσα σε Κατάνια και Κιέβο.

Στην Apertura, Argentina, άσσος για την Σαν Λορέντζο, ισπαλία για τη Ροζάριο με την Ουρακάν και την Ιντεπετιέντε με την Κολόν Σαντα Φε.

Στην Serie A, Brazil, άσσος για την Κρουζέιρο και στο Χ2 η Φλαμένγκο στην έδρα της Μπαρουερί.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια Κυπέλλων τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικού κουπονιού, δε νομίζω πως αξίζουν να εκτιμηθούν καθώς έχουμε μεγάλες διαφορές δυναμικότητας, μεταξύ των ομάδων και φυσικά οι εκπλήξεις καραδοκούν.

Ας δούμε και τα δελτία προτάσεις της ημέρας.

1η πρόταση (Multi Bet) :

AIK - Örebro SK : 1 (1.45)
Kapfenberger - SV Superfund : 2 (1.50)
FC St. Gallen - Grasshoppers Zürich : X2 (1.42)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.089 στην Bwin.

2η πρόταση ( Μulti Bet) :

BK Hacken - Gefle IF : 1 (1.60)
San Lorenzo - Arsenal De Sarandi : 1 (1.60)
Cruzeiro - Santo André : 1 (1.45)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.712 στην Bwin.

Kαλό σας απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).