Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009

Mε 2 "Ταμεία" στο χθεσινό ζέσταμα, αρκετά να μας φτιάξουν την κάβα για τα σημερινό κυρίως πιάτο του τριημέρου!!!


Καλημέρα σε όλους!!

Πολύ καλή αποδείχθηκε η χθεσινή ημέρα καθώς πέρασαν οι 2 από τις 3 προτάσεις που αναρτήσαμε στις χθεσινές μας προβλέψεις. Θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερα βέβαια εάν δεν μας χαλούσαν ακόμη 2 χηνάρια στις καθυστερήσεις, το ένα με την δικιά μας Εθνική Ελπίδων και την μεγαλειώδη της νίκη απέναντι στην αντίστοιχη της Πορτογαλίας και το άλλο με τη Μπρέι που ενώ έχανε με 0-2 από την Κορκ ισοφάρισε στο τελευταιο 5λεπτο του παιχνιδιού και η ισοπαλία φαινόταν σχεδόν σίγουρη, αλλά κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι με γκολ έφτασαν στη νίκη.

Οπως και να έχει όμως, αυτό είναι το στοίχημα με τις συγκινήσεις και την αδρεναλίνη σε ηψηλά επίπεδα μέχρι το τελυταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Για σήμερα το κυρίως πιάτο περλαμβάνει όπως όλοι ξέρουμε αγωνες για τα Προκριματικά του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής από όλες τις Ηπέιρους, κάποια φιλικά Εθνικών Ομάδων και αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Όλα αυτά θα τα δούμε αναλυτικά γύρω στις 13.00 (GMT + 03.00), με προβλέψεις για το σύνολο σχεδόν των παιχνιδιών της ημέρας και δελτία -προτάσεις.

Μέχρι τοτε να έχετε μια καλή ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.