Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Nτέρμπι - φωτιά το πρόγραμμα, σήμερα!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Με κανονικούς ρυθμούς σήμερα η ενημέρωση για τα σημερινά στοιχηματικά δρώμενα με πλήρη ανάλυση των περισσότερων παιχνίδιών της ημέρας. Χθες σταθήκαμε τυχεροί και ασχοληθήκαμε, "εξ απαλών ονύχων" με τα παιχνίδια της ημέρας, μια και έγινε η σφαγή του Δράμαλη, ξεκινώντας από νωρίς το μεσημέρι στην Αγγλία και φτάνοντας μέχρι αργά το βράδυ με τα παιχνίδια σε Ισπανία, Βέλγιο και Γαλλία.

Βέβαια μέσα σε αυτό τον χαμό βγάλαμε εμείς μια τριάδα, με goal/goal από την Β' Ιταλίας με αρκετά υψηλές αποδόσεις.

Για σήμερα όπως έγραψα και στον τίτλο, το πρόγραμμα είναι γεμάτο ντέρμπι φωτιά σε Αγγλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αργεντινή, Ολλανδία, Τουρκία αλλά και παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο σε Νορβηγία και Σουηδία, μια που εκεί η ποδοσφαιρική χρονιά φτάνει σιγα σιγά στο τέλος της.

Ξεκίνημα θα κάνουμε από την Adeccoligaen, Norway μια που τα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής είναι νωρίς το μεσημέρι και το ενδιαφέρον είναι πολύ έντονο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έχουμε λοιπόν διπλό για την Χάουγκεσουντ, over 2.5 goals για την Σόγκνταλ, στο Χ2 με over 2.5 goals για τη Χόνεφος, στο goal/goal η Κόνγκισβίνγκερ, στον άσσο η Σάρπρσμποργκ.

Στην Tippeligaen, Norway άσσος με over 2.5 goals για την Οντ Γκρένλαντ, άσσος με Over 2.5 goals για την Σταμπάεκ, άσσος με goal/goal για την Στρόμσγκονσετ και goal/goal ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Ααλεσουντ.

Στην Allsvenskan, Sweden έχουμε νωρίς το μεσημέρι ντέρμπι φωτιά για άνοδο και υποβισβασμό ανάμεσα σε Χάμαρμπι και ΑΙΚ Στοκχόλμης. Μετά τη νίκη της Γκέτεμποργκ την Παρασκευή η ΑΙΚ είναι υποχρεωμένη να νικήσει, γιατι αλλιώς το Πρωτάθλημα θα πάει περίπατο. Παιχνίδι με απόδοση 1.50 στο διπλό.......!! Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Έλφσμποργκ αντιμετωπίζει την ντεφορμέ Χάκεν, η οποία ναι μεν δεν είναι τελείως αδιάφορη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει τις ικανότητες να κτυπήσει το παιχνίδι. Άσσος με καλύτερη απόδοση αυτός και τον κρατάμε.

Στην Super League, Greece, διπλό για τον Ηρακλή, ισοπαλία με Under 2.5 goals ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Λάρισα, άσσος για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι σε αυτη την απόδοση, στο Χ2 με goal/goal η Καβάλα στο τοπικό ντέρμπι με την Ξάνθη, άσσος με Under 2.5 goals για τον Άρη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην 2. Division, Greece, ισοπαλία στο ντέρμπι της Ρόδου, άσσος για τον ΟΦΗ με αντίπαλο τον Εθνικό και άσσος για τον Πιερικό.

Στην Premier League, England, άσσος για την Μπόλτον, διπλό για την Άρσεναλ, άσσος με Goal/goal για την Μάντσεστερ Σίτι, οver 2.5 goals για την Άρσεναλ και στο Χ2 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Premier League, Scotland, ευκαιρία για την Σέλτικ να πάρει κεφάλι στο διπλό, έστω και με χαμηλή απόδοση, με Over 2.5 goals.

Στην Bundesliga, Germany, ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα σε Σάλκε και Αμβούργο, διπλό για την Βόλφσμπουργκ και over 2.5 goals, για την Βερντερ Βρέμης με Goal/goal.

Στην 2. Bundesliga, Germany, στο Χ2 η Ουνιόν Βερολίνου και στον άσσο με Goal/goal η Σαν Πάουλι.

Στην Bundesliga, Austria, άσσος με goal/goal για την Αούστρια Βιέννης, διπλό για την Στουρμ Γκρατς και Over 3.5 goals για την Σάλτσμπουργκ.

Στην Super League, Switzerland, goal/goal γαι την Βασιλεία, στο διπλό η Ζυρίχη και στο X2 η Ξαμάξ.

Στην Serie A, Italy, διπλό για την Γιουβέντους, άσσος για την Φιορεντίνα, διπλό για την Μίλαν, που δείχνει πως έχει πάρει φόρα, goal/goal ανάμεσα σε Αταλάντα και Πάρμα, ισοπαλία στο Μπάρι, goal/goal για την Ουντινέζε και Over 2.5 goals για την Ρόμα με το Λιβόρνο.

Στην Ligue 1, France, άσσος για την Λανς, διπλό για την Λιλ και ισοπαλία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί Σαιντ Ζερμαίν.

Στην Primera Division (Liga BBVA), Spain, άσσος για την Χετάφε, άσσος για την Τενρίφη, στο Χ2 η Βαλένθια με Goa/goal και over 2.5 goals με goal/goal για την Μπαρτσελόνα.

Στην Liga Adelante, Spain, στο Χ2 η Βαγιεκάνο και η Καρταγένα.

Στην Liga Sagres, Portugal, άσσος με Goal/goal για την Μαρίτιμο και under 2.5 goals για την Σετούμπαλ με τη Λεϊσόες.

Στην Eredivisie, Netherlands, διπλό για τον Άγιαξ, διπλό για την PSV Αϊντχόφεν και άσσος με over 2.5 goals Για την Τβέντε.

Στην Jupiler Pro League, Belgium, διπλό για την Κλαμπ Μπρυζ και ισοπαλία με goal/goal Για την Άντερλεχτ στην έδρα της Μαλίν.

Στην EXQI League, Belgium, άσσος για την Αντβέρπ με Goal/goal.

Στην SAS-Ligaen, Denmark, άσσος για την Έσμπιεργκ, Over 2.5 goals για την Κοπεγχάγη και στο Χ2 η Μπρόντμπι.

Στην Gambrinus league, Czech Republic, διπλό για την Σπάρτα Πράγας.

Στην Premier-Liga, Russia, διπλό για την Ρούμπιν Καζάν.

Στην Liga 1, Romania, άσσος με Under 2.5 goals στο ντέρμπι ανάμεσα σε Στεάουα και Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Σε λίγο θα έχουμε τα δελτία - προτάσεις της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).