Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Με 2 "Ταμεία" χθες, είδαμε το χρώμα του χρήματος με βοηθό την Ευρώπη!!!


Καλημέρα σε όλους!!!

Από πολύ καλά έως άριστα κύλησαν τα χθεσινά αποτελέσματα, για τους Ομίλους του Europa Legaue και βοήθησαν όλους εμάς μετά τα ανάποδα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών, να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε ψυχολογική τόνωση, για τις μάχες σε Εθνικό πλέον μέτωπο, το τριήμερο που ήδη διανύουμε.
Ο Παναθηναϊκός χάρισε σε μας το πολυπόθητο διπλό του 2.40 και μας πλήρωσε τόσο στο σύστημα, όσο και στην επιλογή του Χ2 στο Multi Bet παρολί και βρίσκεται πλέον, με ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, παίζοντας για την πρωτιά του ομίλου, στην Πόλη στις αρχές του Δεκέμβρη με την Γαλατάσαράι.

Η ΑΕΚ, για άλλη μια φορά απογοήτευσε και ενώ είχε δημιουργήσει τις πιο ιδανικές των συνθηκών με το γρήγορο τέρμα που πέτυχε, κατόρθωσε να φέρει τα πάνω κάτω γυρίζοντας τούμπα το ματς μέχρι το 25λεπτο και να βρεθέι ηττούμενη με 1-2. Τελικα κατόρθωσε να ισοφαρίσει, αλλά μέχρι εκεί, αποδοκιμαζόμενη, για άλλη μια φορά από μερίδα των οπαδών της.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα, πλην της Βαλένθια, κύλησαν πολύ ομαλά και το σύνολο σχεδόν των ομάδων που πονταρίστηκε από τον πολύ κόσμο, πέρασαν.

Είχαμε νίκες λοιπόν, για την Ρόμα, την Βιγιαρεάλ, την Φενέρμπαξε, την Άντερλεχτ, την Βασιλεια, την Βέρντερ, την Τβέντε, ενώ από μεγάλα σημεία πέρασαν και μας πλήρωσαν και μας, η Κλαμπ Μπρυζ, η Σάλτσμπουργκ, η Γαλατάσαράι, ο Άγιαξ και η Μπενφίκα.

Για σήμερα έχουμε το συνηθισμένο πρόγραμμα της Παρασκευής, με παιχνίδια από την Β' Γαλλίας, την Β' Γερμανίας, την Β' Αυστρίας, την Β' Ολλανδίας και την Ιρλανδία, τα οποία καταλαμβάνουν και τον μεγαλύτερο όγκο του προγράμματος της ημέρας, αλλά και διάσπαρτα παιχνίδια από τις πρώτες την τάξει κατηγορίες χωρών της Ευρώπης.

Όλα αυτά θα τα αναλύσουμε λίγο μετά το μεσημέρι και θα σας προσφέρω τις εκτιμήσεις μου καθώς και τα δελτία - προτάσεις της ημέρας, για να αρχίσουμε σιγά σιγα να ζεσταινόμαστε για το κυρίως πιάτο του τριημέρου, που είναι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα!!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).