Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Τρία "Ταμεία" από τις 4 χθεσινές μας προτάσεις!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Θετικότατος ο απολογισμός της χθεσινής ημέρας, αφού επαληθεύτηκαν οι 15 απο τις 17 επιλογές μας με ποσοστό 88,24% , χαρίζοντάς μας 3 "Ταμεία". Το τρίτο βέβαια από αυτά ήταν το σύστημα με τις ισοπαλίες, όπου με 4 επαληθευμένες στις 6 και 2 στα 2 στάνταρ, φτιάξαμε μια γερή κάβα για τις δύσκολες μάχες του Σαββατοκύριακου, που είναι μπροστά μας.

Για σήμερα οι επιλογές και οι προτάσεις μας, θα αναρτηθούμε με Post γύρω στις 13.00 με 13.30 (GMT +02.00) μετά από μελέτη των συνθηκών του κάθε παιχνιδιού, με την ελπίδα να μπορέσουμε να προσφέρουμε και σήμερα ανάλογης ποιότητας Ταμεία.

Με ένα πρώτο διάβασμα, έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή, την Καβάλα, αν και εδώ ο πολύ ψηλός άσσος μου έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση, η Γουέστ Χαμ, η Σαιντ Ετιέν, ο Ολυμπιακός, η Χέρενφεν και η Νιούελς Ολντ Μπόις.

Όλα αυτά καθώς και άλλα που θα προκύψουν θα τα δούμε αναλυτικά το μεσημέρι.

Μέχρι τότε να έχετε μια πολύ καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).