Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Επιζήσαμε από την σφαγή!!


Καλησπέρα σε όλους τους φιλους!!

Η σφαγή του Δράμαλη έγινε χθες και ως εκ θαύματος εμείς επιζήσαμε βγαίνοντας θριαμβευτές με 2 Ταμεία. Έτσι είναι φίλοι μου δυστυχώς το στοίχημα - και όλοι μας το ξέρουμε πολύ καλα αυτό - φτάνουν κάποιες καλές επιλογές και πολύ περισσότερες απορριφθείσες επιλογές για να πάει καάποιος στο "Ταμείο¨.

Το χθεσινό Βατερλώ ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να αποκλείεται απο τον ΠΑΣ γνωρίζοντας ντροπιαστική συντριβή με 4-0, στους Ζωσιμάδες και η βραδυνή συνέχεια αποτέλειωσε το σύνολο σχεδόν των χθεσινών δελτίων καθώς δεν πέρασαν ακλώνητα φαβορί, όπως η Τσέλσι και η Σέλτικ, αλλά και ομάδες που το σύνολο των πραγόντων ήταν με το μέρος τους, όπως η Αμπερντήν, η Πρέστον, η Ρόδεραμ και η Ροζάριο.

Εμείς κατορθώσαμε να βγάλουμε 2 Ταμεία χθες, έχοντας στις επιλογές μας, στο μεν πρώτο την Πόρτο και την Μαλίν, μια που η τρίτη μας επιλογή που ήταν η Όλνταμ μας έδωσε "μονάδα" καθώς το παιχνίδι της αναβλήθηκε, στο δε δεύτερο ευτηχήσαμε να επλέξουμε την Τσέλσι που σκόνταψε με 1-1, έχοντας ποντάρει στο goal/goal, όπως το ίδιο κάναμε και με την Αλκμαάρ και Κρου.

Για σήμερα φίλοι μου, υπάρχουν αρκετά "αυτονόητα" σημεία, όπως άλλωστε και χθες....μετά όμως τα χθεσινά πολλοί λίγοι θα έχουμε τα "καρύδια" να τα ακουμπήσουμε!!!

Ας δούμε τις σημερινές μας επιλογές:

1η επιλογή :

Gimnasia La Plata - Estudiantes La Plata : 2 (1.95)
Huracan - Newell's Old Boys : 1 (2.30)
Antalyaspor - Galatasaray : 2 (1.75) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 7.849 στην Bwin.

2η επιλογή :

Lierse SK - Oostende : goal/goal (1.65) (NO)
Leeds United - Tottenham Hotspur : goal/goal (1.65) (OK)
Blackpool - West Bromwich : goal/goal (1.65) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.950 στην Bwin.

3η επιλογή :

Shakhtar Donetsk - Molde : 1 (1.60) (OK)
FC Villefranche - AS Saint-Etienne : 2 (1.52) (NO)
PSV Eindhoven - FC Utrecht : 1 (1.35) (OK)
Lierse SK - Oostende : 1 (1.37) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.980 στην Bwin.

Kαλή μας επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).