Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Ο σύγχρονος "Φονέας των Γιγάντων¨!!!


Για έβδομο παιχνίδι κόντρα στους 5 ¨μεγάλους¨, του Ελληνικού Πρωταθλήματος, η Καβάλα όχι μόνο κράτησε το αήττητο, αλλά σκόρπισε το Τριφύλλι, στους πέντε ανέμους. Οι 25.000 φίλοι του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά αποδοκίμασαν τον νεαρό τεχνικό Νίκο Νόμπλια.

Τα γκολ της Μακεδονικής ομάδας από τον Σμολάρεκ στο 68' και 85 του παιχνιδιού.

Νέα τροπή λοιπόν στο Πρωταθλημα της Super League, με τον ΠΑΟΚ στους 5 βαθμούς απόσταση από την κορυφή και τον Ολυμπιακό στους 6, με ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτο που θα δώσει σε λίγα λεπτά στην Τρίπολη, να γλυκοκοιτάζουν την υπόθεση¨"τίτλος"!!!

Η ομάδα της Καβάλας στους 30 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στους στόχους της, που είναι η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα αλλά ταυτόχρονα παραμένει και μέσα στο παιχνίδι του θεσμού του Κυπέλλου.

Στα στοιχηματικά, μέχρι τώρα οι επιλογές μας δεν είναι και οι καλύτερες μια που αρκετά απιχνίδια από αυτά που επιλέξαμε δεν είχαν την κατάληξη την οποία θα θέλαμε!!!

Ας ελπίσουμε σε καλύτερα αποτελέσματα, στην απογευματινή και βραδυνή ζώνη των παιχνιδιών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.