Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ενα "Ταμείο" χθες, παρά τα ανάποδα αποτελέσματα!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Αρκετά τα ανάποδα αποτελέσματα στην χθεσινή μέρα, αλλά εμείς παρόλα αυτά κατορθώσαμε και μια από τις προτάσεις μας, μας οδήγησε στο "Ταμείο". Δεν κέρδισε η πολυπαιγμένη Ρεάλ, πέρασε το μερακλίδικο διπλό της Μάντσεστερ, δεν πέρασαν η Ίπσουιτς, η Λιντς, η Αμπερντήν αλλά ούτε και η Μάντσεστερ Σίτι.
Από όλα τα παραπάνω εμείς είχαμε την Ρεάλ στο Χ2, όπως και την Ιπσουιτς, αλλά και την Λιντς. Ευτυχώς όμως υπήρχεο το δελτίο με τα Goal/goal και ήτνα αυτο που μας ξελάσπωσε, έστω και αν υπήρχε μέσα ενα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ, αυτό της ΚΠΡ με την Γουότφορντ.

Για σήμερα, ξεκίνημα με τον θεσμό του Ελληνικού Κυπέλλου και μάλιστα νωρίς νωρίς το μεσημέρι. Στο Χαριλάου, ο Άρης λογικα δεν θα αφήσει να πάει χαμένη η υπερπροσπάθεια της προηγούμενης εβδομάδας στα Πηγάδια με την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα και λογικά θα μας χαρίσει τον άσσο. Στη Νέα Σμύρνη, δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον φαβοριτισμό του Πανιωνίου, καθώς η Καβάλα έδειξε σε όλο το Πρωτάθλημα πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο και να μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος, οι Αργονάυτες είχαν επικρατήσει με 2-1. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που έτυχε και ήμουνα ένας απο τους 2.000 φιλάθλους που το παρακολούθησαν μέσα σε βροχή και πολύ δυνατό αέρα, οι 2 ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν ποδόσφαιρο και ευνοημένος από αυτές τις συνθήκες ήταν ο φιλοξενούμενος Πανιώνιος, που φαινόταν πως στόχος του ήτνα η ισοπαλία, προκειμένου να πάει το παιχνίδι σε επαναληπτικό στην έδρα του, κάτι που το κατάφερε. Το παιχνίδι είναι στο Χ2.

Για τα παιχνίδια του Champions League, άσσος με over 2.5 goals για την Μπάγιερ και ισοπαλία στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε Πόρτο και Άρσεναλ.

Στην Αγγλία, άσσος για τη Νιούκαστλ με goal/goal, ισοπαλία ανάμεσα σε Γουίγκαν και Μπόλτον ισοπαλία ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Κρίσταλ Πάλας, και over 2.5 goals για τη Νοτς Κάουντι με αντίπαλο την Γκρίσμπι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, άσσςο για τη Λανς, στον άσσο και η Λοριάν με αντίπαλο την Μπορντό, στον άσσο και η Ναϊμέγκεν στην Ολλανδία με αντίπαλο την Βίλεμ.

Στο Copa Libertadores, στο 1Χ η Ουνιβερσιτάριο με αντίπαλο τη Λανούς.

Ας δούμε τις σημερινές μας προτάσεις.

1η πρόταση : (PAID)

Aris Saloniki - Skoda Xanthi : 1 (1.53) (OK)
Panionios - Kavala : X2 (1.57) (OK)
FC Bayern Munich - Fiorentina : 1 (1.45) (OK) (πληρωθήκαμε με γκολ ... 2 μετρα offside)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.483 στην Bet365.

2η πρόταση :

RC Lens - Stade Brest : 1 (1.83) (NO)
Lierse SK - FC.V.Dender E.H : 1 (1.57) (NO)
FC Lorient - Girondins de Bordeaux : 1X (1.57) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.511 στην Bet365.

3η πρόταση :

Karlsruher SC - TSV 1860 Munich : goal/goal (1.80) (NO)
Newcastle United - Coventry City : goal/goal 1.95) (OK)
Crystal Palace - Reading : goal/goal (1.90) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.669 στην Bet365.

4η πρόταση :

FC Bayern Munich - Fiorentina (Bunker) : 1 (1,45) (OK)
Wigan Athletic - Bolton Wanderers : X (3.25) (ΟΚ)
FC Porto - Arsenal FC : X (3.25) (ΝΟ)
Crystal Palace - Reading : X (3.20) (ΝΟ)
FC Lorient - Girondins de Bordeaux : 1 (3.20) (NO) (τουλάχιστον προηγηθήκαμε)
Panionios - Kavala : 2 (3.20) (NO) (το διπλό άργησε 7 λεπτά!!! - σημασία έχει η πρόκριση!!)

Ζητάμε τις 3άδες και τις 4άδες, απο τα 5 ζητούμενα.

Καλή μας επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).