Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η αποχή, ο καλύτερος σύμβουλος!!


Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους!!

Την αποχή επέλεξα ως το δυνατότερο σημείο για το τριήμερο που μας πέρασε, με μια εξαίρεση και ελαφριά ενασχόληση με χαμηλά πονταρίσματα το Σαββάτο. Φαίνεται πως τελικά δικαιώθηκα, γιατί τυχαίνει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, άσχετα με το αν ασχολιέμαι ή όχι με το στοίχημα.

Τα αποτελέσματα ειδικά του Σαββάτου, όχι πως χθες ήταν καλύτερα, αλλά ελαφρώς πιο καλά από το Σάββατο, ήταν αποκαρδιωτικά καθώς πολλά σημεία ομάδων πουείχαν όλα τα φόντα να κερδίσουν έσπαγαν το ένα μετά το άλλο και δεν μιλώ αποκλειστικά για σημεία κράχτες ομάδων φαβορί, αλλά και μεγαλύτερα σημεία κυρίως νίκες φιλοξενουμένων από Αγγλία μεριά, όπου οι κατά πολύ καλύτερες και φορμαρισμένες και με κίνητρο και παράδοση φιλοξενούμενες δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν ουτε καν την ισοπαλία, με αποτέλσεμα να χάνεται και η κάλυψη ακόμη και της ισοπαλίας με την "διπλή ευκαιρία".

Το να απαριθμούμε τις ομάδες που δεν πέρασαν και χάλασαν εκατομμύρια παρολί παικτών του στοιχήματος ανά τον κόσμο, δε νομίζω πως κρίνεται αναγκαίο καθώς όλοι μας ξέρουμε τι πέρασε και τι δεν πέρασε.

Για την εβδομάδα που ήδη διανύουμε έχουμε παιχνίδια κυρίως για το Champions League και το Εuropa League και σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα αξιζει τον κόπο να κυνηγήσουμε.

Για σήμερα το πρόγραμμα είναι ασυνήθιστα μεγάλο για Δευτέρα με αρκετά παιχνίδια τόσο σε αυτά που περιλαμβάνονται στο Ελληνικό Κουπόνι όσο και με παιχνίδια έξω από αυτό.

Μια πρώτη επιλογή σημείων είναι η τριάδα της Μπίλεφελντ, Βαλένθιας και Λίβερπουλ, από τα δικά μας ενώ εκτός Ελληνικού κουπονιού, Μπάτε Μπορίσοφ (Τελικός Super Cup στην Λευκορωσία), Σλάβια Πράγας και Γκο Αχέντ Ίγκλσ στην Β' Ολλανδίας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά ακόμη σημεία, κυρίως ισοπαλίες και εκατέρωθεν γκολ που αξίζει να κυνηγήσουμε στην σημερινή ημέρα.

Ας δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα.

1η πρόταση :

BATE Borisov - Naftan Novopolotsk : 1 (1.53) (NO)
Slavia Prague - FK Dynamo C.Budejovice : 1 (1.40) (OK)
FC Omniworld - Go Ahead Eagles : 2 (2.00) (NO)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.284 στην Bet365.

2η πρόταση :

Arminia Bielefeld - Karlsruher SC : 1 (1.66) (NO)
CF Valencia - Racing Santander : 1 (1.57)
Wigan Athletic - Liverpool FC : 2 (1.61)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.22 στην Bet365.

Θα επανέλθω με 2-3 ακόμη προτάσεις τις απογευματνές ώρες.

Καλό σας μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).