Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Με άρωμα Σκανδιναυίας σήμερα!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και καλή εβδομάδα!!

Θετική γεύση άφησε η χθεσινή μέρα καθώς πέρασαν πολλά από τα σημεία που προτείναμε και ειδικά στις μικρές αποδόσεις με 7 επαληθεύσεις στις 8 προτάσεις, στις μεσαίες με 4 στις 5 και στα Bunkers με 3 στα 4. Εδώ μας τα χάλασε η Vecchia Siniora, ασου μετά από ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο και αφού βρέθηκε να προηγείται με 3-0, κατόρθωσε να ισοαφαριστεί σε 3-3 από την σχεδόν υποβιβασμένη, αλλά "φιλικά" κείμενη προς αυτήν, Σιέννα. Μυρίζει κατι? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως την ίδια ώρα έχανε στο Ούντινε η Παλέρμο και με δικιά της νίκη, την ξεπερνούσε στην βαθμολογία και έμπαινε σε τροχιά Champions League!! Eκτός και αν είναι όλα τόσο όμορφα και "αγγελικα" κανονισμένα ώστε στο τέλος της σεζόν δεν θα έχει ανάγκη τους 2 βαθμούς που έχασε χθες και θα πάρει κανονικα τη θέση της στο Τσου Λου.

Τα υπόλοιπα σημεία δεν ήρθαν όπως έπρεπε και ιδιαίτερα τα "μεγάλης" απόδοσης, αλλά εδώ πάντα υπάρχει το δεδομένο, του ρίσκου.

Στο σημερινο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια, από Πρωταθλήματα που συνήθως τα συναντάμε τέτοια μέρα, σε συνδυασμό με παιχνίδια της Πρεμιέρας από την Σουηδία και την Νορβηγία, με τις οποίες το Σαββατοκύριακο δεν ασχοληθήκαμε και από όσο είδα πολυ καλά κάναμε, με βάση των αποτελεσμάτων που ήρθαν.

Για σήμερα από καθαρά σημεία έχω ξεχωρίσει το διπλό της Μπεσίκτας μαζί με το goal/goal, το μικρό της Λίβερπουλ λογικά περνάει, οπότε είναι το Bunker της ημέρας.

Στην Allsvenskan, Sweden, στο διπλό η Έλφσμποργκ, καθώς συνηθίζει δυναμικές πρεμιέρες και ο αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο και στο Χ2 η Μάλμε με Goal/goal.

Στην Serie B, Italy, άσσος με Goal/goal για την Γκροσσέτο και ισοπαλία ανάμεσα σε Αλμπινολέφε και Τριεστίνα.

Στην Superliga, Turkey, διπλό με Goal/goal για την Μπεσίκτας.

Στην Jupiler League, Netherlands, Over 2.5 goals για την Veendam και την Άπελντορν.

Στην 2. Bundesliga, Germany, άσσος για την Ντούισμπουργκ.

Στην Liga Sagres, Portugal, ισοπαλία ανάμεσα σε Πάκος Φερέιρα και Μαρίτιμο με Goal/goal.

Στην Ligue 2, France, σε πολύ καλή κατάσταση η Ναντ έδώ και 3 αγωνιστικές μετά την αλλαγή προπονητή απέναντι σε μια Μετς που δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο και ούτε πολυκαίγεται για νίκη σήμερα λογω μιας σχετικά βαθμολογικής άνεσης, είναι ικανη να σκοράρει και να παρει ισοπαλία. Ισοπαλία με Goal/goal.

Στην League Two, England, ντέρμπι ανάμεσα σε Νοτς Κάουντι και Μπόρνμουθ, δεν βλέπω νικητή και είναι καλύτερη σαν απόδοση η ισοπαλία....!!!!!

Ας δούμε τις προτάσεις μας σε δελτία.

1η πρόταση :

MSV Duisbourg - TSV 1860 Munich : 1 (1.83) (ΝΟ)
Denizlispor - Besiktas : 2 (1.61) (ΟΚ)
Liverpool FC - Portsmouth FC : 1 (1.28) (ΟΚ)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.771 στην Bet365.

2η πρόταση :

Grosseto - Mantova : 1 (1.95) (ΝΟ)
Gefle IF -IF Elfsborg : 2 (2.15) (ΝΟ)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.193 στην Bet365.

3η πρόταση :

Grosseto - Mantova : goal/goal (1.83) (ΟΚ)
Denizlispor - Besiktas : goal/goal (2.00) (ΝΟ)
FC Metz - FC Nantes : goal/goal (2.10) (ΝΟ)
Pacos Ferreira - Maritimo Funchal : goal/goal (2.00) (NO)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 15.372 στην Bet365.

4η πρόταση (System 3-4/6 + 1 Bunker): (PAID)

Gais - Malmö FF : X (3.25) (ΟΚ)
Liverpool FC - Portsmouth FC (Bunker): 1 (1.28) (ΟΚ)
FC Metz -FC Nantes : X (3.40) (ΟΚ)
Pacos Ferreira - Maritimo Funchal : X (3.10) (NO)
Notts County - Bournemouth : X (3.50) (ΟΚ)
Albinoleffe - Triestina : X (2.90) (NO)
Atletico Madrid - Osasuna : X (3.50) (NO)

Ζητάμε τις 3άδες και τις 4άδες από τα 6 ζητούμενα.

Kαλό σας βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).