Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Yποτονικό το στοιχηματικο ενδιαφέρον σήμερα!!


Καλησπέρα σε όλους!!

Η χθεσινή δημοφιλής δυάδα, ήταν ο άσσος της Άρσεναλ, που επιβεβαιώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο μετά το 5-0 των κανονιέρηδων, καθώς και το Χ2 των Βαυαρών, μια που κανείς ανά την υφήλιο δεν έβλεπε νίκη των Βιόλα με ταυτόχρονο αποκλεισμό των Γερμανών. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε το παιχνίδι να τελιώσει με 3-2, 4-3, 5-4 και πάει λέγοντας. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς δεν παίξατε το Χ2 και προτιμήσατε το σκορ του 3-2, αν όντως υπάρχουν καποιοι, τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Η ουσία είναι πάντως πως με αυτόν τον χθεσινό τρόπο πρόκρισης των Βαυαρών κερδισμένοι βγήκαν κατά τραγική σύμπτωση και οι Γερμανοί αλλά και κυρίως αυτοί, οι μπουκ. Μοναδικοί χαμένοι, κατα τρόπο διαβολικό και εντελώς συμπτωματικό όπως καταλαβαίνετε για άλλη μια φορά ήμασταν εμείς οι απανταχού της Γης, παίκτες του στοιχήματος!!!

Τα συμπεράσματα δικα σας.

Αυτό που πρέπει σίγουρα να παραδεχθούμε είναι πως και τα 2 παιχνίδια πρόσφεραν θέαμα υψηλής ποιότητας και πολά υπέροχα γκολ, που όλοι τα ευχαριστηθήκαμε.

Για σήμερα, ειλικρινά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, δεν έχω και πολύ όρεξη για στοιχημα και το μόνο που θα κάνω θα είναι να απολαύσω άλλη μια ποδοσφαιρική βραδυά με υψηλού επιπέδου θέαμα.

Κάποιες επιλογές για απόψε, με χαμηλό ποντάρισμα ειναι:

1η πρόταση : (PAID)

Biel -FC Lugano : goal/goal (1.55) (ΟΚ)
Real Madrid - Olympique Lyonnais : goal/goal (1.85) (ΟΚ)
Reading - Derby County : goal/goal (1.75) (ΟΚ)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.018 στην Bwin.

2η πρόταση : (PAID)

Manchester United - AC Milan : 1 (1.72) (OK)
Besiktas - Buyuksehir : 1 (1.50) (ΟΚ)
Reading - Derby County : 1 (1.80) (OK)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.644 στην Bet365.

Kαλό σας βράδυ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).