Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Μέσα στο κατακαλοκαιρο, σεφτέ στο στοίχημα!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Μετά από το καθιερωμένο πλέον παρατεταμένο στοιχηματικό μας διάλλειμα, θα πρέπει σιγα σιγα να να ανακάμπτουμε και να επανερχόμαστε σε χειμερινούς στοιχηματικούς ρυθμούς, όσο αυτό είναι δυνατόν και εφικτό με τον υδράργυρο να έχει "κτυπήσει κόκκινο".
Η σημερινή ημέρα, δεν έχει σχεδόν σε τίποτε φαινομενικά να ζηλέψει από μια τυπική χειμωνιάτικη Παρασκευή, με τα γνωστά Πρωταθλήματα αυτηής της ημέρας να μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η μοναδική διαφορά έχει να κάνει με το μικρό δείγμα αγώνων που μας προσφέρεται και η έλλειψη του στοιχείου της φόρμας.

Για σήμερα θα παρακάμψω το Πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας και θα προτείνω ένα χαλαρό ποντάρισμα στα παρακάτω παιχνίδια.

SCP Ruzomberok - MSK Zilina : X2 (1.38) (OK)
Polonia Warszawa - Legia Warszawa: X2 (1.42) (NO)
Sporting Braga - Portimonense : 1(1.40) (OK)
Drogheda United - Shamrock Rovers : 2 (1.44) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.951 στην Bet365.

Εκτός των παραπάνω σημείων που δενουν σε ένα παρολί άξιο προσοχής είναι το διπλό της Κουόπιο, το μικρό διπλό της Σάμροκ, το 1Χ της Σεντάν, το g/g για τον Ολυμπιακό με την Ρόμα, ο 1 για την Κρινς, την Κλουζ και την Τζίχλαβα.

Καλή μας επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).