Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ταμείο, παρά τα δεκάδες σπασίματα και όλου του κόσμου τα ανάποδα!!


Kαλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Πολύ δύσκολη αποδείχθηκε η χθεσινή μέρα, άλλωστε αυτή την εποχή κάθε χρόνο και μέχρι να ρολάρουν οι ομάδες τα ίδια γίνονται, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες -φαινομενικα φαβορί - και ανεξαρτήτου αποδόσεως να μη μας κάνουν το χατίρι και να μας χαλάνε την "πορεία" προς το Ταμείο.

Παρόλα αυτα εμάς 4 όμάδες που πιστέψαμε, φρόντισαν να μας δικαιώσουν και να μας στείλουν στο Ταμείο. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες, αλλά εμείς εδώ με τα Ταμεία από κοντα.

Για τα σηνερινά παιχνίδια, θα τα πούμε προς το μεσημέρι, αφού πρώτα δούμε τα τελευτάια νέα των ομάδων. Μέχρι τότε να έχετε μια καλή μέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).