Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Champions League, με το δεξί!!

Καλημέρα σε όλους !!


Με το δεξί όσον αφορά στις στοιχηματικές επιλογές της χθεσινής ημέρας, μας μπήκε το τριήμερο των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων. Με τις 3 στις 4 προτάσεις μας να επαληθεύονται και συνολικά 13 στα 16 σημεία, δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο.


Για μια ακόμη φορά αποδειχθηκε πως στο Champions League, αυτό που μετράει, είναι το μέταλλο και η φανέλλα των ομάδων και πως πληροφορίες που αφορούν στις απουσίες και την φόρμα στα εγχώρια Πρωταθλήματα, έιναι για τα πανηγύρια. Απουσίες είχαν τόσο η Τσέλσι, όσο και η Άρσεναλ και η Μπάγιερ, με την τελευταία να παραπαίει και στο εγχώριο πρωτάθλημα της Bundesliga. Kαι οι 3 όμως κέρδισαν, έστω και στο τέλος οι 2 απο αυτές, χαρίζοντάς μας ένα από τα 3 Ταμεία της ημέρας.


Για σήμερα, θα ακολουθήσω την ίδια τακτική και μετά από μια πρώτη μελέτη, ξεχωρίζω, τους άσους  του Παναθηναϊκού, της Ίντερ και το διπλό της Μπαρτσελόνα.


Θα  επανέλθω το απόγευμα, με νέο Post, Μετά από μελέτη των τελευταίων νέων των ομάδων.


Μέχρι τότε να έχετε όλοι μια καλή ημέρα!!

1 σχόλιο:

Valter είπε...

Hello my friend, thank you very much for your visit, happy Wednesday with happiness and peace. Hugs Valter.

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).