Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μέρα χαλάρωσης η σημερινή!!

Καλησπέρα σε όλους!!

Μετά από ένα άκρως επικερδές τριήμερο Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων, όπου επαληθευτήκαμε σε πάρα πολλές επιλογές και πληρωθήκαμε αδρά ιδιαίτερα χθες με το σύστημα  των ισοπάλιών όπου επαληθεύτηκαν 4 από τις 6 που προτείναμε, σήμερα το πρόγραμμα, δεν είναι για πολλά πολλά και προσφέρεται για χαλάρωση ενόψει των μαχών του Σαββατοκύριακου.

Βέβαια πάντα υπάρχουν οι επιλογές, για όσους θέλουν να ασχοληθούν, να το κάνουν και μεις είμαστε εδώ προκειμένου να σας προτείνουμε κάποια παιχνίδια τα οποία, έχουν κατά τη γνώμη μας τις μέγιστες πιθανότητες επαλήθευσης.

1η πρόταση :

Bucaspor -Eskisehirspor : 1X  (1.33)
Quilmes - Arsenal De Sarandi : X2  (1.40)
AC Bellinzona - FC St. Gallen : X2  (1.65)
Helmond Sport - Almere City : 1 (1.40)


H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.301 στην Bet365.

2η πρόταση :

Hannover 96 - FC St. Pauli  : X
AC Bellinzona - FC St. Gallen  : 2
IFK Norrkoping - Falkenbergs FF : X
Newell's Old Boys - Velez Sarsfield : X
Karabukspor - Galatasaray : X
Quilmes - Arsenal De Sarandi  : 2


 Ζητάμε 3άδες και 4άδες, από τα 6 ζητούμενα.
 
Καλό σας βράδυ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).