Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή στο θέαμα σήμερα!!

Kαλημέρα σε όλους τους φίλους!!!


Επιστροφή σήμερα μετά από 2,5 περίπου μήνες, στο θέαμα του Champions League αλλά και του Europa League, με Ελληνικό μάλιστα χρώμα μια που ο Αρης σήμερα και ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη μπαίνουν στη μάχη των 32.


Για τον θεσμό του Chmapions Legaue 2 παιχνίδια σήμερα, με γηπεδούχους την Μίλαν και την Βαλένθια που αντιμετωπίζουν την Τότεναμ και την Σαλκε αντίστοιχα. Οι rossoneri δείχνουν σε πολύ κατάσταση, έχουν φάει με το κουτάλι παιχνίδια σαν το σημερινό, έχοντας αντιμετωπίσει πολύ καλύτερους αντιπάλους από την Τότεναμ, η τάση της αγοράς είναι προς τον άσσο με αποδόσεις γύρω στο 1,70 και φυσικά θα πάμε και μεις προς τα εκεί. Η επιλογή του Gaol/goal από κοντά με αρκετό όμως ρίσκο. Στο άλλο παιχνίδι οριακό φαβορί η Βαλένθια, αντιμετωπίζει την Σάλκε των 1000 προβλημάτων μεν, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, καμία σχέση τα εγχώρια πρωταθλήματα και οι εμφανίσεις σε αυτά με τα παιχνίδια των Κυπέλλων της Ευρώπης. Οι τάσεις πάντως της αγοράς και εδώ είναι με τους γηπεδούχους.


Στο Europa League, έχουμε νωρίς το απόγευμα τον Άρη να αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Το 84% του συνολικού πονταρίσματος σε αυτό το παιχνίδι είναι αυτή την στιγμή στο διπλό. Εγώ προσωπικά θα σεβαστώ το αήτηττο των 40 ετών της έδρας των κιτρίνων, θα σεβαστώ την καυτή ατμόσφαιρα του "Κλεάνθης Βικελίδης", θα συνυπολογίσω και την όχι και τόσο μεγάλη εμπειρία των citizens, από Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα πώ όχι στην μικρή απόδοση του διπλού που κυμαίνεται από 1,55 μέχρι 1,65 στις διεθνείς αγορές και θα προτιμήσω την ισοπαλία που πληρώνει 3,80 στην Bet365.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, απαρτίζεται από παιχνίδια για την English Premier League, όπου η Μπέρμιγχαμ αντιμετωπίζει την Νιούκαστλ και θα προτιμήσω το Goal/goal εδώ αντί οποιουδήποτε άλλου σημείου, παιχνίδια για την Championship, την Εnglish League 1, την  League2 και την Conference αλλά και από την Σκωτία με παιχνίδια από όλες τις κατηγορίες.


Μια πρώτη επιλογή με προτάσεις για σήμερα είναι :


1η πρόταση :


Bury - Chesterfield : 1 (2.30)
Watford - Preston North End : 1 (1.66)
Bristol Rovers Bournemouth :2 (1.95)


Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 7.445 στην Bet365.


2η πρόταση :


Birmingham City - Newcastle United : goal/goal (1.90)
Cardiff City - Burnley : goal/goal (1.72)
Rotherham United - Accrington Stanley : goal/goal (1.72)
Notts County Colchester United : goal/goal (1.72)


Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 9,668 στην Βet365.


Για οτιδήποτε νεότερο, θα τα πούμε και πάλι νωρίς το απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).