Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σημεία για όλα τα γούστα σήμερα!!

Την καλησπέρα μου σε όλους!!


Χθες για άλλη μια μέρα δυστυχώς χάσαμε ένα δελτίο κυριολεκτικά στο 90΄, αφού η Ουτρέχτη, η οποία προηγήθηκε από το 3ο λεπτό του παιχνιδιού κατάφερε να ισοφαριστεί στο 90' του παιχνιδιού. Γι άλλη μια αγωνιστική δεν κατόρθωσε να κερδίσει ένα δικό της παιχνίδι, όπως δηλαδή και το προηγούμενο Σάββατο όταν απέσπασε ισοπαλία στο καφενείο της Eredivisie και ήδη υποβιβασμένη Willem.


Ας δούμε όμως τα σημερινά.


Κάνοντας αρχή από την Β΄Ιταλίας, άσσος για την Τορίνο, στο Χ2 η Βιτσέντζα, στο 1Χ η Λιβόρνο με τη Νοβάρα και στο διπλό του 4,50 η Πορτογκρουάρο.


Στην Budesliga, διπλό με goal/goal για τη Μπάγιερν, Goal/goal για τη Χόφενχάιμ και Over 2.5 goals για την Ντόρτμουντ.


Στην Αγγλία. άσσος για την Τσέλσι στο Κύπελλο που θέλει έναν τίτλο μετά τη σχεδόν σίγουρη απώλεια του Πρωταθλήματος. Είδα την Έβερτον με την Μπόλτον την προηγούμενη Κυριακή και ήταν ένα συνωθύλευμα, κυριολεκτικα. Άσσος και για την Μπέρμιγχαμ


Στην Championship, άσσος για τη Μίλγουολ, άσσος για τη Ρέντινγκ, άσσος για τη Σουόνσι, στο διπλό η ΚΠΡ με goal/goal, goal/goal για την Γουότφορντ και ισοπαλία ανάμεσα σε Νότιγχαμ και Κάρντιφ.


Στην League 1, άσσος με Goal/goal για την Κόλτσεστερ, διπλό με Goal/goal για την Όλνταμ, άσσος για την Τσάρλτον και Goal/goal για την Χάρτλπουλ.


Στην League 2, πολύ αμφίρροπο το πρόγραμμα με παιχνίδια μεταξύ ισοδυνάμων ομάδων. Κρατάμε τον άσσο της Γουίκομ, το διπλό της Σριούσμπερι και τα  goal/goal στα παιχνίδια της Τσέστερφιλντ, της Νορθάμπτον και της Όξφορντ.


Στην Conference, διπλό για την Γουίμπλεντον, άσσος για τη Ρέξαμ, διπλό για την Μάνσφιλντ με Over 2,5 goals και διπλό για την Κέτερινγκ.


Στην Σκωτία., άσσος για την Μάδεργουελ, αν και τοπιό ντέρμπι και άσσος για την Χαρτς.


Στα Ελληνικά παιχνίδια, άσσος με Over 2,5 goals για την Καβάλα, under 2,5 goals και άσσος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και Under 2,5 goals στην Τρίπολη.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, ξεχωρίζω το goal/goal ανάμεσα σε Ξαμάξ και Γκρασσχόπερς, Goal/goal ανάμεσα σε Μπολόνια και Παλέρμο, goal/goal ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Σαιντ Ετιέν, goal/goal ανάμεσα σε Λανς και Σοσό, άσσος για την Οσέρ, την Βελέζ, τη Βαλένθια, την Γκενκ και την Αούστρια Βιέννης.


Ας δούμε τις προτάσεις μας σε δελτία :


1η πρόταση :


Preston North End - Queens Park Rangers : 2 (1.80)
Charlton Athletic - Exeter City : 1 (1.75)
Tamworth - AFC Wimbledon : 1 (1.95)


Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6,143 στην Bet365.


2η πρόταση :


Heart of Midlothian - Dundee United : 1 (1.85)
Wrexham - Gateshead : 1 (1.65)
SV Ried - LASK Linz : 1 (1.40)


Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι  4.273 στην Bet365.


3η πρόταση :


AJ Auxerre - AC Arles-Avignon : 1 (1.36)
Kavala - Panseraikos : 1 (1.36)
FSV Mainz 05 - FC Bayern Munich : 2 (1.61)
CF Valencia - Sporting Gijon : 1 (1.57)


Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.675 στην Bet365.


4η πρόταση  (system 3-4/6 + 3 bankers):


AC Siena - FC Piacenza (Banker) : 1
Borussia Dortmund - FC St. Pauli (Banker): 1 (1.28)
Kavala - Panseraikos (Banker) : 1 (1.36)
Bristol Rovers - Oldham Athletic : 2 (2.30)
Lincoln City - Chesterfield : 2 (2.50)
Morecambe - Oxford United : 2 (3.10)
East Stirling - Stranraer : 2 (2.37)
Barrow - Mansfield Town : 2 (2.37)
AS Ascoli - Portogruaro : 2 (4.50)


Ζητάμε 3άδες και 4άδες από τα 6 ζητούμενα!!


Καλή μας επιτυχία και καλό απόγευμα!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).