Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πρεμιέρα Champions League 2012-13!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Κυπέλλων αυτή που ήδη διανύουμε και σήμερα έχουμε την πρεμιέρα των 4 από τους 8 ομίλους του Champions League, να κυριαρχούν από άποψη θεάματος.

Όπως έχουμε όλοι συνηθίσει μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τον νταλκά οι Τρίτες είναι διανθισμένες και από πλήρη αγωνιστική δράση στη Championship, στη League 1 και League 2m που όλες αυτές μαζί από φέτος έχουν αλλάξει ονομασία και πλέον συνοδεύονται από sposnsoring της Εταιρείας, NPOWER.

Έχουμε και παιχνίδια για το Sudamericana τη Lithuania A Lyga, την Estonia Meistriliiga, την Finland Veikkausliga,τη National France και τέλος από την Sweden Superettan. Από όλα τα παραπάνω σίγουρα θα υπάρξουν στοιχηματικές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, ικανές να μας οδηγήσουν στο δρόμο προς το "Ταμείο". 

Ρίχνοντας μια ματιά στις τάσεις που από τις πρωινές ώρες επικρατούν στην ασιατική αγορά και στα ανταλλακτήρια, διαπιστώνουμε κινήσεις με υψηλούς τζίρους κυρίως στη Ρεάλ, με την Μάλαγα να ακολουθεί και ταυτόχρονες πτώσεις των σημείων της νίκης τους.Τζίρους έχουν πάρει και τα διπλά των Cardiff, και Oxford. 

Από γενικότερες πιέσεις σημείων, διαπιστώνουμε στο Χ2 της Brighton, της Crawley, της Swindon και της Notingham, στον άσσο της Malaga, της Blackburn, της Blackpool, της Exeter, της Quevilly και της Orleans στη National France. Υποψήφιες για κόντρα σήμερα η Μίλαν και η Paide Linnameeskond που αντιμετωπίζει την JK Tallinna Kalev με το διπλό στο 4.00 στην Interwetten και 4.33 στην Βet365. 

Για ζέσταμα και μέχρι να ολοκληρώσουμε την μελέτη του συνόλου των σημερινών παιχνιδιών, ας ρίξουμε μια τουφεκιά στις παρακάτω μεσημεριανές προτάσεις : 

1η πρόταση : (PAID)

FK Atlantas Klaipeda - Vmfd Zalgiris : over 2.5 goals (1.45) (OK)
FC Flora Tallinn - FC Viljandi : over 2.5 goals (1.35) (OK)
JK Trans Narva - FC Levadia Tallinn : 2 (1,35)  (OK)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 2.643 στην Interwetten. 

2η πρόταση : (PAID)

Paide Linnameeskond - JK Tallinna Kalev : 2 (4,33)  (NO)  & under 2,5 goals (2.10)   (OK)   (odds by Bet365)

Kαλό σας μεσημέρι, θα επανέλθουμε με τις βραδυνές μας προτάσεις γύρω στις 18.30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).