Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πέμπτη με αρκετό ενδιαφέρον!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Σχετικά καλό ήταν το 2ημερο που πέρασε για τους  περισσότερους παίκτες του στοιχήματος κθώς επαληθεύτηκαν πολλά από τα δημοφιλή σημεία που προτιμήθηκαν  ανά την υφήλιο.

Για σήμερα πολύ λιγότερα παιχνίδια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ελλείπονται ενδιαφέροντος.

Ξεκίνημα έχω ήδη κάνει με προηγούμενη ανάρτησή μου και από 2 παιχνίδια που γίνονται για την 33η αγωνιστική της Κ-Korea League. Σε αυτά τα παιχνίδια, το κίνητρο η φόρμα και το εκατέρωθεν "βόλεμα" οδηγούν σε ξεκάθαρα σημεία που είναι το διπλό της Pohang Stellers (X2 για τους συντηρητικούς) και η "βολική" ισοπαλία ανάμεσα σε Daejon Citizen και Chunnam Dragons.
Ένα τρίτο σημείο που προκύπτει από τα "Εξωτικά"  Πρωταθλήματα της Άπω Ανατολής είναι το Under 2.5 goals στο παιχνίδι μεταξύ της Geylang vs Gombak United για την Singapore S-League, με απόδοση κατά μέσο όρο 2.00 στο εξωτερικό.

Κατά τα λοιπά, προκύπτουν σημεία από Σουηδία, όπως οι άσσοι της Hacken και της Μalmoe, το 2 ή Χ2 της Trelleborg ο άσσος της Grasshoper, εξαιτίας των προβλημάτων που εσχάτως προέκυψαν στη Λουκέρνη, ισοπαλίες στην Ιταλία και Γερμανία για Bolognia kai Bochum αντίστοιχα καθώς και over 2.5 goals στα παιχνίδια της Will, της Winterthur και της Brann.

Δευτερεύοντα σημεία αλλά με αρκετή κινητικότητα, είναι τα διπλα της Elazigspor, της Αnzhi και της Astra Ploiesti για τους θεσμούς Κυπέλλου των χωρών τους.

Ας δούμε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας.


1η πρόταση : 

Jeju United - Pohang Steelers : 2 (2,30)
Daejeon Citizen - Chunnam Dragons : X (3.25) 
Umea Fc - Trelleborg : 2 (2,62) 
Thun - Young Boys Bern : 2 (2.25)
VfL Bochum - Kaiserslautern : X (3.30) 

Zητάμε 3άδες και 4άδες.

2η πρόταση : 

Jeju United - Pohang Steelers : over 2.5 goals(1.70) 
Geylang - Gombak United : under 2.5 goals (2.00) 

 H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.40.

3η πρόταση : 

Ekaterinburg - Anzhi Makh : 2 (1,45) 
Grasshoppers Zürich - Lucerne : 1 (1.80)
Haecken - Helsingborg : 1 (1.70)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.437.

4η πρόταση : 

Am. Austria Vienna - Am. Mattersburg : over 2.5 goals (1.50) 
Umea Fc - Trelleborg : over 2.5 goals (1.60) 
FC Wil 1900 - Bellinzona : over 2,5 goals (1.60) 

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.84.

 Καλό σας μεσημέρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).