Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Κύπελλα μεσοβδόμαδα, Κύπελλα και στο Σαββατοκύριακο!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Με την εντυπωσιακά περίεργη φωτογραφία αριστερά μας, να μας συντροφεύει για το ξύπνημα του Σαββάτου, προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη για τα σημερινά παιχνίδια, ώστε να επανέλθουμε αργότερα το μεσημέρι με τις εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια.

Όσο το κουπόνι είναι γεμάτο με παιχνίδια Κυπέλλων και ειδικά από το Βρετανικό νησί με τον τέταρτο Γύρο του θεσμού, αλλά και τους Γάλλους από κοντά, με την φάση των 32, τόσο ο συντελεστής δυσκολίας μεγαλώνει. Αν βάλουμε από κοντά, και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, τότε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα και μας βλέπω όλους στημένους πάνω στο χιόνι και τους μπουκ να κάνουν "περαντσάδα", από πάνω μας.....Οπότε για σήμερα, αλλά και για αύριο, πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή!!

Τελικά χθες, τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας τα είχαμε στα παιχνίδια εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια με 6 στις 8 επαληθεύσεις και αν δίναμε περισσότερη βαρύτητα σε αυτά τα παιχνίδια στο στήσιμο των δελτίων, τότε σίγουρα δεν θα μας ξέφευγε ένα καλό Ταμείο.

Ταμείο βέβαια πήγαμε, με τη δεύτερη πρότασή μας, μετά την αναβολή του παιχνιδιού, της Γάνδης με την Άντερλεχτ, αλλά ήταν ψίχουλα και μόνο για παρηγοριά..

Από εκεί και πέρα, χάσαμε το άντερ 2,5 goals, στο παιχνίδι της Τριεστίνα με την Μπάρι, μαζί και την ισοπαλία, η Μπενφίκα για άλλη μια φορά αποδείχθηκε προβληματική εκτός έδρας φέτος, μένοντας στο στείρο 0-0 στη έδρα της Μπελενένσες, η Ανζέ με ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο μας χάλασε το χηνάρι και τέλος η Ράσντεν ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις αρχές του παιχνιδιού, κατόρθωσε να ισοφαρίσει αρχικά και στη συνέχεια να προηγηθεί πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, αλλά μας τα χάλασε 15 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, δεχόμενη την ισοφάριση.

Σε αυτά που επαληθευτήκαμε, ήταν στην άνετη νίκη της Άνκαρασπορ, στο άντερ της Μαρίτιμο (εδώ δεν πήγαμε στον άσσο και καλά κάναμε, παρά την τάση που υπήρχε χθες και σας την ανέφερα), στο Χ2 της Νότιγχαμ και εκτός ΟΠΑΠ, κυρίως στο διπλό της Λιλ, όπου από το πρωί σας είπα, ότι μπορεί η απόδοση να ήταν 1,45-1,50 στους μπουκ του εξωτερικού, αλλά την θεώρησα "δώρο".

Για τα σημερινά παιχνίδια θα επανέλθω με νέο Post, γύρω στις 13.00 (GMT +02.00), με εκτιμήσεις και δελτία - προτάσεις!!

Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).