Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2008

Κλείσαμε αισίως τις 10 μέρες....

Καλημέρα σε όλους!!

Κλείσαμε λοιπόν αισίως τις 10 μέρες που είμαστε στον αέρα, από αυτό εδω το blog, τον δικό μας χώρο, προσπαθώντας όσο μπορούμε να εξωτερικεύσουμε σε όλους εσάς, τις εκτιμήσεις μας, οι οποίες προκύπτουν μετά από πολύ μελέτη κατά τη διάρκεια της καθε στοιχηματικής ημέρας.

Τις τελευταιες μέρες και καθώς ξεκινούσε η εβδομαδα, της δώσαμε πολλούς στοιχηματικούς χαρακτηρισμούς, θέλοντας να κανουμε κατανοητο σε όλους, ότι δεν άξιζε καποιος να ασχοληθει σοβαρά με τα στοιχηματικά δρώμενα αυτων των ημερών.

Τελικά οι μέρες κύλησαν βρήκαμε κάποια παιγνίδια στα οποία σταθήκαμε, τα αξιολογήσαμε και σας προσφέραμε τις εκτιμήσεις μας.
Οι εκτιμήσεις αυτές, κάνοντας έναν απολογισμό κινήθηκαν σε πολυ καλα επίπεδα επαλήθευσηςτα οπόια για τις 3 τελευταιες μέρες ήταν:

Δευτέρα 06 οκτ 08 : 16/25    ( 64%)
Tρίτη  07 Οκτ 08 :  8/11   (73%)
Τετάρτη 08 Οκτ 08 : 7/8  (87,5%).

Τα παραπάνω ποσοστά είναι σίγουρα υψηλά, αλλά να είστε σίγουροι ότι επιλογές ήταν διαλεγμένες μία προς μία και το κυριότερο στηρίχτηκαν σε παιχνιδια και ειδικά στοιχήματα, τα οποία δεν τα βρίσκει κανεις μας στο ελληνικό κουπόνι, παρα μόνο σε bookmakers του εξωτερικού.

Οι δικές μου επιλογές είναι από τη betandwin, την οποία στοιχηματικα ακολουθώ εδω και 8 χρόνια και σε κάτι τέτοιες περιόδους ισχνών αγελάδων (λόγω έλλειψης πληθώρας παιχνιδιών), πάντα είχε να μου προσφέρει αξιόλογες επιλογές.

Και επίσης αυτό στο οποίο θα ήθελα να σταθώ είναι ότι και όταν ακόμη το ελληνικο κουπόνι είναι γεματο από εκατονταδες παιχνίδια, εγω πάλι προτιμώ να ψάχνω στη betandwin, διότι προτιμώ να παίξω γνωστές ομάδες, αλλα άγνωστων στοιχηματικα πρωταθλημάτων παρα να παίξω τα καφενεία και τα χωριά των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Έτσι για παράδειγμα επιλέγω ομάδες όπως η Λέγκια και η Βίσλα απο την πολωνία, η Δυναμο Κιεβου και η Σαχτιορ Ντονετσκ από την Ουκρανία καθώς και αγνωστες ομάδες άγνωστων πρωταθλημάτων όπως από την Λιθουανία την  Εσθονία, την Λευκορωσία, από όλες σχεδόν τις Βαλκανικές χώρες γνωστές ομάδες, κλπ.

Για τις παραπάνω ομάδες, επιδη και γω χρόνια τωρα εψαχνα καποια site, να μου προσφέρουν πληροφορίες και δεν έβρισκα, και ειδικα ελληνικά, θα προσπαθήσω από εδω να σας προσφέρω εκτιμήσεις, τουλαχιστον για το αποτέλσεμα και όσοι εχετε την τυχη να μπορείται  να παιζετε σε bookmakers του εξωτερικού, να με ακολουθείτε κατα την κρίση σας βεβαια, χωρις αυτο να αποτελει δεσμευση.

Άλλωστε καμια εκτιμηση απο αυτές που παρουσιάζω δεν ειναι δεσμευτικη, είναι εκτιμησεις προσωπικές και κανενα δεν υποχρεωνω να τις ακολουθησει.

Στο τέλος αυτό που θέλω να σας πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστω, για όλους εσάς που έχετε επισκεφθεί το blog μου, να είστε σίγουροι, ότι καθε μερα θα προσπαθω, να σας προσφέρω τις καλύτερες επιλογές, να είστε επιεικεις αν καποιες μέρες δεν τα παμε καλα με τις προβλεψεις μας και τέλος τέλος να ευχηθούμε να έχουμε μια καλη στοιχηματική χρονιά, γιατι τον Μαιο γίνεται το ΤΑΜΕΙΟ και θα είμαστε εδω όλο τον χειμώνα συντροφιά.

Επίσης, όποιος απο εσας θέλει να μου προτείνει κατι, να παρατηρησει κάτι θετικό ή αρνητικό, είμαι ανοικτος σε οποιαδηποτε κουβεντα έχει να κανει σχετικα με αυτο, μη διστασει κανεις να επικοινωνησει μαζι μου, γραφοντας το σχόλιο του, στο τλεος καθε αρθρου, που δημοσιευται.

Σας ευχαριστω και πάλι!! Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).