Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2008

Για βραδυνη παρέα.....και μονο!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!

Αν και είπα σήμερα να μην ασχοληθώ καθόλου και με τπτ το στοιχηματικό, πέρα του μεσημεριανού αρθρου που ανέβασα, για όσους έχουν όρεξη να ριξουν μερικά ευρώ σε καποια ματσακια, σας δίνω τα ακόλουθα:

Bisla Krakow - Cracovia Cracow  (Ekstraklassa Cup) : under 2,5 goals (1,80)   (2-0) (OK)

Sao Paolo Nautico (seie A, Brasil) : over 2,5 goals (1,72)  (1-0)  (NO)

Cruzeiro - Ipatinga  (serie A, Brasil) :  1  (1,25)    (1-0) (OK)

Young Boys Bern - 1.FC Koln (friendly)  : 0ver 2,5 goals (1,60)   (1-1) (NO)

 Τα παραπανω παιχνίδια με τις αποδόσεις αυτές θα τα βρείτε στη betandwin, καθώς σήμερα το ελληνικό  κουπόνι απαρτίζεται απο παιχνιδια τα οποία τα θεωρώ τελείως αναξιόπιστα, μια και όπου να διαβασα είδα ενδεκαδες  οι οποίες καμια σχέση με τις νορμαλ αγωνιστικές μερες δεν έχουν, ειδικα στο ισπανικό κύπελλο....

Μπορειτε να τα επιλέξετε είτε όλα μαζι σε καποιο παρολί με συνολική απόδοση 6,192, είτε σε δυάδες, είτε ακόμη και μόνα τους!!

Καλο σας βράδυ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).