Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Τους σκισαμε αποψε...!!!!!!!!!!!

Παιδιά δεν ξερω τι  άλλο τιτλο να εβαζα.. γι αυτο που συνεβη σήμερα, αλλα σιγουρα δεν γινεται καθε μερα..
Ολα τα αποτελεσματα ηρθαν σχεδόν σύμφωνα με τις εκτιμησεις μας..
Το παρτυ ξεκίνησε από το απογευμα..
Με τι μικρες κατηγορίες της Αγγλίας, όπου είχαμε γυρω στις 7 το απογευμα και αφου τελιωσαν τα απογευματινα παιχνιδια, 18/23 σωστες εκτιμησεις...
Εξωπραγματικο ποσοστο, ειδικα οταν μιλαμε για μικρες κατηγοριες..της Αγγλίας, που εγω προσωπικα, ποτε δεν τις ειχα σε εκτιμηση..
Δεν ξερω ποσοι με ακολουθησαν στις εκτιμησεις μου, αυτο που ξερω ειναι οτι στο site, μπηκαν πολλοι σημερα, παντως όσοι με ακολουθησαν, ελπιζω να πηγαν και εκεινοι ταμειο..οπως πηγα εγω με 3 δελτια..
Και ηρθε το βραδυνο μενου...
το κυριως προγραμμα, με τα παιχνιδια των προκριματικων...οπου εκει ειχα ριξει το βαρος της σημερινης μελτης των αγωνων..
Ελπιζω να επιλεξατε σωστα..να πηγατε ταμειο...και αν ναι..οσοι πηγατε..σας παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου..να μου πειτε τη χαρα σας..
Αν και γω σας βοηθησα καπου, τοτε η χαρα ειναι δικια μας ...χαρα..
Εχουμε φτασει 12.15 περιπου ξημερωμα κυριακης, ο απολογισμος..μεχρι τωρα..
απο τα σημεια που σας προτεινα ..λεει 33/46, ποσοσστο  71,74% , αλλα αυτο που μετραει ειναι, ότι πέρσαν πολλα και κομβικα σημεια για μενα...
Αυτά ειναι το χ2 της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, τα χηναρια της Κυπρου, της Ουκρανίας, της Γαλλίας, το no goal/goal της δικης μας εθνικης Ομαδας, το over 2,5 goals  της Τουρκίας, της Δανίας, της Αγγλίας, του Ισραήλ (μαζι με το μικρο αλλα δυνατο διπλό του) και πολλα άλλα...
Ελπίζω να σας ξημερωσει μια Κυριακη με γεματες τις τσεπες...οπως και μενα..αλλα το κυριοτερο είναι η σημερινη μερα να μας γεμισει με δυναμη και κουραγιο στον χειμερινο Γολγοθά απεναντι στους μπουκ, οι οποιοι σήμερα σιγουρα ματωσαν...και ματωσαν πολυ...να είστε σιγουροι γι αυτο..
Εμένα μονο η σημερινη μερα μου εφερε κερδη πανω απο 600 ευρω, κατι που δεν γινεται καθε μερα.. ελπιζω εσας ακομη περισσοτερα..
Να είστε ομως σιγουροι ότι οι μπουκ παραμονευουν και απο αυριο κιολας θα γινει σφαγη..
Θα ειμαστε εδω..παλι μαζι.. θα σας δωσω τις εκτιμησεις μου και μακαρι να ειναι καθε μερα, σαν τη σημερινη ...
Σας καληνυχτίζω και αυριο το μεσημερι, γυρω στις 13.00, θα επανελθω με νεες προτασεις...για τη φτωχη αυριανη μερα, αλλά που ξερετε..μπορει και παλι να μας χαρισει συγκινησεις, οπως αλλωστε ολη η εβδομαδα που προηγηθηκε..

Καλη σας νυχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).