Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

OΙ μπουκ εμειναν ξαγρυπνοι μεχρι τα χαραματα..

Καλημέρα σε όλους και καλο κυριακατικο πρωινο..

Όπως έγραψα και χθες βράδυ λιγο μετα τα μεσάνυχτα, στο άρθρο που ανέβασα, οι μπουκ χθες μάτωσαν και ματωσαν πολυ...έγινα μάντης κακών και μάλιστα από πολυ νωρίς δυστυχώς!!!
Και όσα έχασαν χθες από όλη την μέρα, προσπαθησαν να παρουν μέρος απο αυτα πίσω, στήνοντας καρτέρι σε 3 παιχνίδια, που πολυς κόσμος τουλάχιστον στα 2 απο αυτα είχε πονταρει πανω τους,
Τα παιχνίδια αυτα ηταν το Ντάλλας , η Φλαμενγκο και το Μεξικό!!
Εμένα προσωπικά μου χάλασαν αλλα 2 δελτία που περίμενα να κλεισουν τα ξημερώματα, το ένα εκλεινε με τη Φλαμενγκο και το αλλο με το Μεξικό...
Ευτυχώς όμως που και το ποντάρισμα ηταν μικρο, αλλα και αυτα που περιμενα να παρω και δεν πήρα, δεν ήταν τοσο αξιόλογα, ώστε να μετριασουν ουτε και στο ελαχιστο την ικανοποιηση που πηρα, απο αυτα που σωστα εκτιμησαμε και ηρθαν χθες όλη την μερα!!
Η Φλαμενγκο βεβαια, μας χαλασε το παρολί που σας ειχα προτεινει χθες το μεσημερι, αλλα και παλι δεν πειραζει, αυτα εχει το στοιχημα...
Συγκρατημενοι λοιπον σημερα, το καραουλι απο τους μπουκ θα συνεχιστει, να ειστε σιγουροι γι αυτό και παμε με νεες δυναμεις, να τους αντιμετωπίσουμε.
Η στηλη με τις εκτιμησεις των σημερινών παιχνιδιών θα ανεβει γυρω στις 14.00, όπως γίνεται σχεδόν κάθε μέρα..
Μέχρι τότε να έχετε μια καλη καλή Κυριακή.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).