Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Δεν κινείται φύλλο σήμερα!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!

Όσο και να έχω ψάξει σήμερα, δεν έχω βρει τίποτε που να μας συγκινεί σε τέτοιο βαθμό που να ρισκάρουμε, ούτε μισό ευρω.

Απο το πρωί προσπάθησα να βγάλω άκρη με καποιες διοργανώσεις εκτός ελληνικού κουπονιού, καθώς είχαμε κυπελλο Ρουμανίας το μεσημέρι, Β' Ρωσίας το απόγευμα και τώρα το βράδυ Γ' Γαλλίας και Challenge Cup Ουαλίας.

Στα μεσημεριανά παιχνίδια του Κυπέλλου Ρουμανίας, οι αποδόσεις των φαβορί ήταν απαγορευτικές και μαλιστα χωρις οι ενδεκαδες των ομάδων αυτών να είναι αυτές οι οποίες θα κατεβαιναν για να παρουν το παιχνίδι. Τελικά όντως έτσι έγινε με καποια φαβορί να αποκλείονται όπως η Στεάουα Βουκουρεστίου από τη Σπορτουλ, η πριμαντονα Κλουζ να χάνει μέχρι στο ημίχρονο με 2-0 και να χρειαζεται να φτάσει το παιχνίδι στο 80' για να το ισοφαρίσει σε 3-3 και στη συνέχεια να πάρει την πρόκριση στα πέναλτυ με 10-11 παρακαλώ, η Δυναμό Βουκουρεστίου να προκρίνεται με γκολ στο 85' και παει λέγοντας.

Για τα αποψινα, υπάρχουν 2 παιχνίδια στη Γ ' Γαλλίας όπου οι γηπεδούχοι έχουν τα φόντα να επικρατήσουν βάσει φόρμας και δυναμικότητας. Πρόκειται για τις γνωστές μας απο την Δευτερη κατηγορία που θήτεψαν κατα καιρους, Σετ και Λαβάλ.

Στα δυο επαναληπτικά παιχνίδια των Ελπίδων λογικά θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι καθώς έχουν καλυτερες ομάδες των αντιπάλων τους και η μια απο αυτές (Ισπανία) έχει και το κίνητρο με το μέρος της, καθώς έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 από τους πιτσιρικάδες Ελβετους.

Με το Challenge Cup της Ουαλίας θα μου επιτρέψετε να μην αφιερώσω ουτε λέξη σε αυτο το αρθρο.

Για το παιχνίδι της Βολιβίας με την Ουρουγουάη θα σας πω 3 πραγματα: το πρώτο και δευτερο είναι στα συν της Βολιβίας. Αυτά είναι το υψόμετρο της Λα Παζ (3.637 μ.) και οι απουσίες της Ουρουγουάης. Το τρίτο είναι ότι στα τελέυταια 5 παιχνίδια μεταξύ τους και ανεξαρτήτως έδρας έχουμε 0-1-4 να υπερτερει η Ουρουγουάη και αυτό είανι στα συν των φιλοξενουμένων.

Μετά την παραπάνω ανάλυση σας δίνω και μερικές προτάσεις με πολυ ψηλό όμως συντελεστη κινδύνου:

FC Sete 34 - Chamois Niortais FC : 1

Laval MFC - Louhans Cuiseaux 71 : 1

England (U21) - Wales (U21) : 1 & over 2,5 goals

Legia Warsaw - Polonia Warszawa (Poland Ekstraklassa Cup) : under 2,5 goals

Spain (U21) - Switzerland (U21) : 1

Bolivia - Uruguay : Χ & no (goal/goal)

Αυτά από μένα για σήμερα, να έχετε ένα καλο βραδυ θα επανέλθω αύριο με το κύριο μενου του στοιχηματικού μεσοβδόμαδου.
Καλό σας βράδυ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).