Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2008

Πάμε σήμερα δυνατα!!!

Καλημέρα!!

Με την ευχή να προσθέσει η Εθνική μας ομάδα αλλους 3 ποντους στο σακουλι της (1,70 ο άσσος της στο εξωτερικό) , θα ξεκινήσουμε σήμερα και δίπλα σε αυτήν να εκτιμήσουμε σωστα και μεις τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

Με μια γρήγορη ματιά στα παιχνίδια που γίνονται σήμερα, διαπιστωνω την ύπαρξη πολλων φαβορί που λογικα θα περάσουν και καποιες αμφίρροπες αναμετρήσεις, όπου εκεί θα κυνηγήσουμε τα χηνάρια κυρίως με την προσδοκία να μας κάτσουν κάποια απο αυτά και να ξανακάνουμε το πάρτυ του Σαββάτου που μας πέρασε.

Μέχρι να ανεβάσω την στήλη με τις σημερινές μου εκτιμησεις, σας εύχομαι να έχετε μια καλη και παραγωγικη μέρα στις δουλειές σας.

Η στήλη θα αναρτηθεί γυρω στις 3 το μεσημέρι, αξιολογώντας μεχρι τότε τα τελευταία νεα των ομάδων!!!

Καλη σας ημέρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).