Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Συνεχίζουμε.....προχωράμε...

Απο την στιγμή που δεν επαληθεύτηκε ο τίτλος της στήλης για την Εθνική μας ομάδα, ήταν επόμενο, να πανε όλα στραβά απόψε!!

'Οπως το Σαββατο το βράδυ βγήκαμε και πανηγυρίζαμε με τιτλο..." ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΑΜΕ", έτσι κι απόψε το βράδυ, ίδια ωρα περίπου, με 4 μέρες πριν, είμαστε εδώ να κάνουμε έναν απολογισμό των όσων προτέιναμε και όσων τελικα επαληθεύτηκαν. Και όχι μόνο αυτό αλλά επειδη είδα πολλα ματς σήμερα, σχεδόν όλων των εθνικών ομάδων θα σας πω και μερικα στοιχεία τρανταχτά, καποιων παιχνιδιών.

Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρα....(για όσους τους αρέσει να ασχολιουνται πραγματικά με το άθλημα που λέγεται ποδοσφαιρο):

Η Ρωσία κέρδισε δίκαια και άνετα και θα μπορουσε να έχει επιτυχει ακομη μεγαλυτερο σκορ.
Η Τσεχία είχε ελάχιστες ευκαιρίες ένα μονοτονο και κλειστό παιχνίδι και ευτυχησε στο τέλος να βάλει το γκολ που της χάρισε τη νίκη.

Το παιχνίδι του Ισραήλ ίσως να ήταν απο τα λιγα, απο τα οποία αποψε έμεινα ευχαριστημένος, γι αυτα που προβλέψαμε. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ανάλογη με το αποτέλεσμα.

Η ολλανδία έκανε μια ευκαιρία και έβαλε ένα γκολ, τη στιγμη ποη η Νορβηγία πίεζε σε ολη τη διάρκεια του παιχνιδιου, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για μη καταλογισμό πέναλτυ.

Τα ίδια πάνω κάτω υσχύοθν και για το ματς των Σκοπίων, με τους Σκοπιανους να είναι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στη Βοσνία έιμασταν μέσα σε ότι προτειναμε και τα σχόλια είναι πιστευω περιττα.

Το ίδιο ισχύει και για την Κροατία, αλλά και για την Σερβία απέναντι σε μια ανυπαρκτη Αυστρία.

Για την εθνική μας ομάδα, απογοήτευτηκα. Βέβαια σας έγραψα και το πρωι, ότι υπάρχει ανοδικη τάση στον άσσο, κατι που σημαινει πως υπαρχουν πονταρίσματα στην ισοπαλια και στο διπλό, αλλά βάσει φόρμας των ομάδων δεν περιμενα ποτέ πως αυτη η Ελβετία, που σήμερα μας κέρδισε (όχι πως δεν ηταν καλυτερη , ήταν και παραήταν), αλλά οχι σε σημειο που να κερδισει το ματς , από ένα λάθος βήμα του απιστευτου του ΑΒΡΑΑΜ!!!!
Στη δικια μας λοιπον εθνική ομάδα, οι εκτιμήσεις ήταν τελειως λανθασμενες!!!

Τι να πούμε για την Τουρκία και την εικόνα που παρουσιάζει σε αυτη την προκριματικη φάση....πέρα από καθε φαντασία.....Είχα την αισθηση, ότι μετά τη νίκη επί των Βοσνιων, θα έβρισκαν τα πατηματα τους στο γηπεδο και θα ανεκαμπταν...δυστυχώς διαψευστηκα..

Πάμε στην Πολωνία τωρα...Μια ομάδα που κυριαρχουσε επι 85 ολόκληρα λεπτα, και βρέθηκε ο απιστευτος Stanislav Sestak, να σκοραρει 2 φορές στο 85' και στο 86' και να χαρίζει τη νικη στην ομάδα της Σλοβακίας, στην κυριολεξία απο το πουθενά....

Η Ισπανία ήταν αναμενόμενο να κερδίσει το καθ' όλα άξιο σε αυτη τη διοργανωση μεχρι στιγμης, Βέλγιο... Αλλά όταν το παιχνιδι το πονταρεις στο αντερ 2,5 γκολ και αυτο χαλάει στο 88', από τον παικταρά τον David Villa Santhez, απλα τα έχεις με την τύχη της ημερας και τπτ παραπανω!!!

Συγχαρητήρια στην Κυπρο και τον Μεγάλο Άγγελο, με την ομαδάρα που έχει φτιάξει!!
Στάθηκε όρθια στο Δουβλίνο, έχασε 1-0, αλλά θα μπορύσε άνετα να φυγει με την ισοπαλία και να κανει την Ευρώπη να παραμιλαει και παλι...Εμεέις όσο αφορά στο οβερ 2,5 γκολ, είμασταν λάθος...

Τελευταια και καταιδρωμένη, βάσει προγράμματος αλλωστε, αφηνω την Ιταλία, η οποία μας χλασε μεν το άντερ, αλλα για μια ακομη φορά απεδειξε, πως όταν θέλέι να κερδισει ένα παιχνίδι το κερδιζει....Κάι μάλιστα από το ημιχρονο.....

Αυτά για απόψε φίλοι μου....Ελπίζω καποιοι να μπορεσαν να συνδυασουν καποια σημεια και να πηγαν καποιο ταμειο αποψε, αν και το βλεπω δυσκολο, εμεις θα ειμαστε εδω, μετα την αυριανη ξεκουραση, να μπουμε δυνατά για τις μαχες του σαββατοκυριακου...

Κάπου εδώ να σας καληνυχτίσω και να σας δώσω ραντεβου για την Παρασκευή νωρις το απογευμα, με τις εκτιμησεις και προτάσεις μου για τα παιχνίδια της Παρασκευης....

Καλή σας νυχτα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).