Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Με μια γρήγορη πρωινή ματιά...

Καλή μέρα σε όλους!!!
Κυκλοφόρησε από χθες το βράδυ το κουπόνι του νέου τετραημέρου, που ξετυλίγεται εδώ και καποιες ώρες μπροστά μας και ρίχνοντας μια γρήγορη πρωινη ματιά (όπως άλλωστε λεει και ο τιτλος μας σημερα), βλέπουμε ότι περιλαμβάνει το γνωστο σετ της Παρασκευής με παιχνίδια από πρωταθλήματα της Β' Γερμανίας, Β΄Γαλλίας, Ιρλανδίας και κάποια μεμονωμένα ως συνήθως, παιχνίδια από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Αργεντινή, την Β' Ιταλίας και το Μεξικό.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού, έχουμε πάρα πολλούς αγώνες με πλήρη αγωνιστική στη Β' Ρωσίας, Β' Αυστρίας, Β' Ολλανδίας, Premier league of Whales και καποια σημαντικά μεμονωμένα παιχνίδια όπως στη Ρουμανία με τη Στεαάουα να δοκιμάζεται νωρίς το μεσημέρι (15.00 GMT + 02.00) στην έδρα της υπολογίσιμης Οτελούλ Γαλάτι καθώς και το ντερμπι αργότερα το βράδυ, ανάμεσα στην Πρωταθλητρια Κλουζ και τη Δυναμό Βουκουρεστίου.

Ξεχωρίζουν και άλλα παιχνίδια όπως το ντέρμπυ στη Λευκορωσία αναμεσα στη ΜΤΖ ΡΙΠΟ-ΜΙΝΣΚ και τη γνωστη μας πλεον ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ και οι δυνατοί άσσοι της Δυναμο Κιέβου κόντρα στη Ζορυα Λουγκανσκ στην Ουκρανία καθώς και της πρωτοπόρου του Πολωνικού Πρωταθλήματος (μετά απο 10 αγωνιστικές), Πολώνια της Βαρσοβίας με την προτελευταια Κρακοβία Κρακόβ.

Αργότερα το μεσημέρι θα επανέλθω με εκτιμήσεις για αυτά τα εκτός ελληνικού κουπονιού παιγνίδια που γίνονταιι νωρίς το μεσημέρι και αργότερα το απόγευμα με τις εκτιμήσεις για το κυρίως πιάτο της ημέρας, με τα πιο γνωστά σε όλους μας πρωταθλήματα, που συμπεριλαμβάνονται και στο ΚΟΥΠΟΝΙ.

Να έχετε μια καλή ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).