Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Μέρα ξεκούρασης η σημερινή.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Μετά από ένα καυτό και πλούσιο σε αγωνιστική δράση εξαήμερο, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ξεκούραση φίλοι μου. Κάνοντας έναν τελικό απολογισμό, στις 4 από τις 6 μέρες αυτού του εξαημέρου που μας τελείωσε χθες, τις 4 μέρες από τις 6 τα πήγαμε καλά

Η χειρότερη βέβαια μέρα του εξαημέρου, όχι μόνο για μας αλλά για το σύνολο των παικτών του στοιχήματος και την μεγαλύτερη πλειοψηφία όσων προσφέρουν εκτιμήσεις, ήταν η χθεσινή, καθώς δεν πέρασαν πολλά σημεία και μικρά στηρίγματα, αλλά και μεγαλύτερα σημεία τα οποία δεν μπορέσαμε να καλύψουμε ούτε καν με Χ2 ή 1Χ.

Επαληθεύτηκαν βέβαια, πολλές από τις προβλέψεις μας, αλλά όταν στην μέχρι τώρα πορεία μας από αυτό εδώ το blog, τα ποσοστά των επαληθευμένων εκτιμήσεων, κυμαινόταν σε ποσοστά άνω του 60% και χθες ήταν γύρω στο 50% (και πάλι καλά να λέμε με όσα έσπασαν για διάφορους λόγους), δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να θέλουμε να πληρωθούμε με κάποιο από τα δελτία προτάσεις μας.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ ποιες ομάδες είχαν όλα τα φόντα να κερδίσουν ή τουλάχιστον να μη χάσουν και δεν το έκαναν, δεν θέλω να σας κουράζω, άλλωστε και σεις οι ίδιοι που τώρα με διαβάζετε ξέρετε ποιες είναι αυτές, πολύ καλά

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε μετά από κάτι τέτοιες μέρες δύσκολες, είναι να σκεφτόμαστε, άλλες χαρούμενες, όπως το Σάββατο αλλά και την Παρασκευή με τα Ταμεία που προσφέραμε από εδώ και μέρες σαν την χθεσινή Κυριακή να τις χρησιμοποιούμε απλά για να προβληματιζόμαστε.
Να θυμάστε πάντα, ότι οι μπουκ έχουν τον τρόπο μέσα σε μια μέρα, να πάρουν πίσω όλα όσα έχασαν, μέσα σε μια εβδομάδα.

Κάπως έτσι έγινε και χθες και δεν είναι δικαιολογία και αναθεματισμός να τα ρίχνουμε όλα στους μπουκ, όταν τα αποτελέσματα κάποιες φορές δεν έρχονται σύμφωνα με αυτά που όλοι περιμένουμε. Αλλά από την άλλη δεν πιστεύω και στις συμπτώσεις, τόσες πολλές μεγάλες ομάδες γκραν φαβόρες να μη μπορούνε να κερδίσουνε και μάλιστα όλες μαζί μέσα στο ίδιο απόγευμα.

Για σήμερα θα σας προτείνω ξεκούραση από τα στοιχηματικά δρώμενα, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελάχιστα παιχνίδια. Άλλωστε αύριο και μεθαύριο το νέο κουπόνι περιλαμβάνει πλήθος αγώνων, με πλήρη αγωνιστική δράση στην Αγγλία και σε όλες τις μικρές κατηγορίες πλην της Κονφερανς, στην Bundesliga 1 και 2, δύο παιχνίδια από το Σαμπιονά της Γαλλίας, Coppa del Rey στην Ισπανία, Scotish League Cup στην Σκωτία, Apertura στην Αργεντινή, Τουρκικό κύπελλο (το οποίο δεν γνωρίζω αν κάποια παιχνίδια του θα έχουν συμπεριληφθεί στο ελληνικό κουπόνι) και επίσης εκτός ελληνικού κουπονιού, πλήρη αγωνιστική στην Β' Ολλανδίας και Βραζιλίας και κάποια παιχνίδια από την Premier League της Ρωσίας.

Αυτά τα ωραία λοιπόν για το επόμενο στοιχηματικό μας διήμερο.

Για άλλη μια φορά θα σας πω, ότι σήμερα θα πρέπει να ξεκουραστούμε στοιχηματικά, να απολαύσουμε τη σημερινή μέρα και το βράδυ με πράγματα διαφορετικά και άσχετα με το στοίχημα και όλα αυτά σε συνδυασμό με την αυριανή αργία.

Καλή σας ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).