Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2008

Μετά την ανάπαυση, μια Τρίτη που θυμίζει Σάββατο!!

Καλή σας ημέρα και Χρόνια σας Πολλά!

Μετά την χθεσινή στοιχηματική μας ξεκούραση και αποτοξίνωση, ξημέρωσε μια Τρίτη που η ποικιλία και το πλήθος παιχνιδιών που μας προσφέρει θυμίζει Σάββατο.
Το σημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνει όπως από χθες σας έχω γράψει, παιχνίδια, από την Bundesliga 1, & 2, από την Ολλανδία, από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, πλην της Conferance, απο την Β' Ιταλίας, από την Αργεντινή, Λιγκ Καπ Σκωτίας, καθώς και ένα παιχνίδι από την Α' Σουηδίας.
Από το πρόγραμμα σίγουρα ξεχωρίζει το ντέρμπυ στη Γερμανία, ανάμεσα στη Βέρντερ και στη Λεβερκούζεν.
Στην Αγγλία έχουμε πολλά σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια, ενώ στο Λιγκ Καπ Σκωτίας το πρόγραμμα, όπως κάθε διοργάνωση Κυπέλλου, κρύβει πολλές παγίδες
Όλα αυτά αφού μελετήσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα τα δούμε αναλυτικά με τις εκτιμήσεις μας λίγο μετά το μεσημέρι
Μέχρι τότε να περάσετε μια όμορφη και καλή ημέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).