Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Παρά τα διάφορα στραβά, πάλι Ταμείο και χθες!!


Καλή σας ημέρα!!

Ευνοϊκά κύλησε τελικά η χθεσινή μέρα, τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά στην επαλήθευση της μιας από τις 3 προτάσεις της ημέρας. Όπως σας είχα πει και στην προαναγγελία του χθεσινού προγράμματος, είχα εντοπίσει γύρω στα 15 φαβορί στην χθεσινή ημέρα τα οποία δεν ήταν δυνατόν να περάσουν όλα. Πέρασαν όμως τα περισσότερα, πλην κάποιων εξαιρέσεων μερικές από τις οποίες έβγαζαν μάτια.
Κάνω αρχή από το συνοθήλευμα που ονομάζεται Παναθηναϊκός, για τον οποίο όπως και να το κάνουμε δεν περίμενα με τίποτε να κάνει μέσα σε 3 μέρες και δεύτερη γκέλα και μάλιστα αυτή την φορά με ήττα από τον ελειπέστατο αλλά καθόλα αξιόμαχο Εργοτέλη. Η πίστη μου στη νίκη του Παναθηναϊκού, παρά τα προβλήματα που έχει μέχρι φέτος παρουσιάσει, αποδεικνύεται στο ότι τον επέλεξα και σαν στάνταρ στο σύστημα -πρόταση, της ημέρας. Δυστυχώς μας απογοήτευσε και χρειάζεται πολύ δουλειά φέτος από τους υπεύθυνους της ομάδας, προκειμένου να αλλάξει η μέχρι στιγμής εικόνα που μας παρουσιάζει.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα σημεία μπάνκερς που δεν πέρασαν χθες και πολύς κόσμος είχε στηριχθεί επάνω τους, όπως τη Ντούισμπουργκ, τη Χέρενφεν, τη Σαν Λορέντζο και την Άρσεναλ.
Θα σταθώ στις 2 τελευταίες. Η Σαν Λορέντζο δείχνει σαν να θέλει να χαρίσει το πρωτάθλημα, στη Μπόκα Τζούνιορς, η οποία χθες μας πλήρωσε και μάλιστα με το πλουσιοπάροχό της 1,95.
Η Άρσεναλ, ενώ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το 0-1 στο 2-1 αρχικά και στη συνέχεια σε 4-2, κατάφερε στα τελευταία 2 λεπτά να δεχθεί 2 γκολ από την Τόττεναμ και να τελειώσει τελικά το παιχνίδι της με 4-4. Έτσι η Τότεναμ του Ρέντναπ , για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το τρίποντο της Κυριακής φεύγει με χαμόγελα από τον αγωνιστικό χώρο.
Από εκεί και πέρα στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής, ήταν οι νίκες και μάλιστα με αξιόλογες αποδόσεις, της Μπόκα, όπως προανέφερα, της Λυών, τα 2 μικρά στη Σουηδία με Καλμάρ και Έλφσμποργκ, της Μπάγιερν Μονάχου, του Άγιαξ, της Γιουβέντους, παρά τις απουσίες της και γι αυτό τον λόγο και δεν την πρότεινα στο διπλό, της Άστον Βίλα, της Παλμέιρας, της Τζένοα, της Νάπολι, καθώς και τα Χ2 της Τβέντε και της εκπληκτικής Χόφενχάιμ που συνεχίζει ακάθεκτη την τρελή της κούρσα, έχοντας άγνοια κινδύνου.
Στα εκτός Ελληνικού κουπονιού, είχαμε τις νίκες για το κύπελλο του Πανιωνίου, της Λάρισας και του Ολυμπιακού εμείς προτείναμε μόνο τη νίκη του Πανιωνίου, στην Τουρκία πέρασε η Φενέρ και η Σίβασπορ, όχι όμως και η Καισέρισπορ που προτείναμε καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο 80ο λεπτό, στη Ρωσία η Ζενίτ συνεχίζει να απογοητεύει και παραχώρησε νέα ισοπαλία αυτή τη φορά στην έδρα της, με τη μέτρια Σατούρν,ενώ από τα υπόλοιπα παιχνίδια που προτείναμε πλην της Λέγκια Βαρσοβίας, είχαμε τα φαβορί να επικρατούν εύκολα και μάλιστα με άνετα σκορ. Η Δυναμό Ζάγκρεμπ με 0-6, η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν με 1-4 και η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού Μέταλιστ Καρκίβ στην έδρα της με 3-1, της Άρσεναλ Κιέβου.
Αυτά σαν απολογισμό για τη χθεσινή μέρα, που θα επαναλάβω πως γενικά πήγε καλά και απλά ήταν θέμα χημείας για να πληρωθούμε σε κάποιο από τα δελτία που προτείναμε, κάτι το οποίο το καταφέραμε
Για τα σημερινά παιχνίδια που μας προσφέρονται, πιστεύω πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε σήμερα, καθόσον πέρα από το ολοφάνερο φαβορί (Βασιλεία) και ίσως τη Βάσκο Ντε Γκάμα, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κρίνονται ως ιδιαίτερα αμφίρροπα.
Αν βρω κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το απόγευμα θα επανέλθω με κάποιες προτάσεις, διαφορετικά θα τα πούμε αύριο από εδώ, για το νέο γεμάτο και πλούσιο κουπόνι του Σαββατοκύριακου, αλλά και για τα εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια.
Να έχετε μια πολύ καλή ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).