Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008

Πάμε με κάποια παιχνίδια για βραδυνή παρέα και μόνο!!

Καλησπέρα σε όλους!!

Για όσους αποφασίσετε να ρίξετε 3-4 ευρώ σε κάποιες από τις λιγοστές επιλογές της βραδυάς, έχω να σας προτείνω τα παρακάτω.
Αυτό όμως που θέλω να σημειώσω είναι πως ούτε όλα τα παιχνίδια που σας προσφέρω, αλλά ούτε και οι όλες οι επιλογές μου, είναι μέσα στο ελληνικό κουπόνι.

FC Basel - FC Sion (Will both teams score in the match?) : Yes (3-0) (NO)

Næstved - FC Copenhagen (3Way - result) : 2 (0-3) (OK)

Real Union Club de Irun - Real Madrid (How many goals will be scored?) : Over 2,5 (3-2) (OK)

Vasco da Gama - Atletico PR (Will both teams score in the match?) : Yes (2-2) (OK)

Besiktas - Antalyaspor (How many goals will be scored?) : Over 2,5 (3-0) (OK)

Vasco da Gama - Atletico PR (3Way - result) : 1 (2-2) (NO)

Σε εσάς που θα επιλέξετε κάποια από αυτά σας εύχομαι καλή επιτυχία και να κάνετε μια μικρή κάβα για το πολύ ενδιαφέρον στοιχηματικό Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Καλό σας βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).