Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Νέο κουπόνι, νέες συγκινήσεις, νέα κόντρα με τη τύχη μας!!

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Βγήκε το νέο κουπόνι του Σαββατοκύριακου και θα κληθούμε και πάλι μετά από εξονυχιστική μελέτη των δεδομένων του κάθε παιχνιδιού, να καταλήξουμε σε εκείνα τα παιχνίδια και σε εκείνα τα αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν στο Ταμείο. Αυτό που εγώ θα ευχηθώ σε όλους μας είναι να κάνουμε σωστές επιλογές, τέτοιες που να μας οδηγήσουν και πάλι στο Ταμείο.

Το σημερινό πρόγραμμα, είναι ένα τυπικό Παρασκευιάτικο πρόγραμμα, με αγώνες από τη Bundesliga 1 και 2, από τη Ligue 2, France , από τη Bundesliga Austria, από τη Jupiler Pro League Belgium (Α΄Βελγίου) , από την Eircom Premier, Rep. Ireland και από ένα παιχνίδι από την Liga Sagres Portugal, την Apertura Argentina και την Apertura Mexico.

Αυτά όσο αφορά στο ελληνικό κουπόνι, γιατι υπάρχουν και παιχνίδια σε άλλα πρωταθλήματα, με τα οποία αξίζει να ασχοληθούμε και φυσικά όπως πάντα θα σας προσφέρω εκτιμήσεις και γι αυτά.

Έτσι λοιπόν σήμερα έχουμε αγώνες στην Prva Liga Slovenia , στην Liga 1 Romania, στην Vysshaya Liga Belarus, στην Ekstraklasa Poland, στην ADEG Erste Liga Austria (Β' Αυστρίας), στην Κύπρο την Ανόρθωση, στη Soproni League Hungary, στην Jupiler League Netherlands (Β' Ολλανδίας), ένα παιχνίδι στη Βουλγαρία και στην Eircom 1st Division Rep. Ireland.

Όπως καταλαβαίνετε έχουμε πληθώρα επιλογών σήμερα και πολύ μελέτη των ιδιαίτερων δεδομένων του κάθε παιχνιδιού, Αυτό που επίσης θα πρέπει να προσέξουμε είναι οι καιρικές συνθήκες σε κάθε χώρα, καθώς έχουμε φτάσει στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου και αν και εδώ στη χώρα μας ακόμη θυμίζει καλοκαιράκι, είναι αρκετές οι χώρες στις οποίες τα πρώτα άσχημα και χειμερινά καιρικά φαινόμενα έκανα την εμφάνισή τους. Αυτό άλλωστε συνέβη και την Τρίτη στην Αγγλία με αποτέλεσμα να έρθουν κάποια αποτελέσματα στραβά.

Το μεσημέρι θα σας ανεβάσω τις εκτιμήσεις μου για τα εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια (το αργότερο μέχρι τις 14.00 (GMT + 02.00) και το απόγευμα γύρω στις 16.30 (GMT +02.00), τις τελικές μου εκτιμήσεις για τα παιχνίδια του ελληνικού κουπονιού.

Μέχρι τότε να έχετε μια πολύ καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).