Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

"Ορ ντεβρ"... με τα εκτός ελληνικού κουπονιού μεσημεριανά παιχνίδια....

Καλησπέρα σε όλους...
Όπως έγραψα και στην πρωινή μας επαφή και για όσους έχουν όρεξη να ασχοληθούν με κατι πιο "εξωτικό", σε σχέση με τα συνηθισμένα παιχνίδια που μας προσφέρονται, θα σας δώσω εκτιμήσεις για καποια παιχνίδια που γίνονται νωρίς το μεσημέρι ίσως σε άγνωστα για τον πολύ κόσμο πρωταθλήματα, αλλά που παρουσιάζουν για όσους ασχοληθούν, μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το μεσημέρι έχουμε το ντέρμπυ στη Λευκορωσία όπυ τίθενται αντιμέτωπες η
ΜΤΖ- ΡΙΠΟ ΜΙΝΣΚ με τη ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ. Η περσινη πρωταθλητρια και γνωστη μας πλεον απο το Champions League, ΜΠΑΤΕ είναι η πρωτοπόρος του εγχώριου Πρωταθλήματος έχοντας 56 βαθμούς (και 2 ματς λιγότερα), 6 περισσότερους απο τη σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Η πρόσφατη προιστορία τους ανεξαρτήτου έδρας λέει 2-1-1 με τη ΜΤΖ να υπερτερεί ελαφρώς, σε νίκες. Και οι 2 ομάδες έχουν επίθεση φωτιά με συντελεστές 58-16 για τη ΜΠΑΤΕ και 59-33 για τη ΜΤΖ. Η διαφορά πόντων της ΜΠΑΤΕ καθώς και οι υποχρεώσεις της στο Chamipons League, μας κάνουν να αποκλείουμε το διπλο με μια πρωτη ματιά, αλλα επειδη σκοράρουν και οι 2 κατα βουληση εγω θα προτιμήσω να πονταρω, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ,σήμερα.
Εκτιμηση : MTZ RIPO MINSK - BATE BORISOV : goal/goal

Πάμε στη Ρουμανία τώρα και στο ματς της Οτελούλ Γαλάτι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι περσινοί δευτεραθλητές είναι και φέτος μετα από 10 παιχνίδια στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς, 4 βαθμούς πίσω απο τη Δυναμό Βουκουρρεστίου.Η αντίπαλος της είναι στην όγδοη θέση και η προϊστορία είναι συντριπτικα υπερ της μεγάλης ομάδας του Βουκουρεστίου με 2-0-14.
Εκτίμηση : OTELUL GALATI - STEAUA BUKHAREST: 2

H πρωτοπόρος του δεύτερου "την ταξη" Πρωταθλήματος της Ρωσίας με 87 θαβμούς, 12 περισσοτερους απο τη δευτερη Κουμπαν Κρασνομπαρ, 4 αγωνιστικές πριν απο τη λήξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την ήδη υποβιβασμένη Μασουκ του Πιατιγκορσκ η οποία σε 37 παιχνίδια έχει 22 ηττες και μόλις 29 βαθμούς, ενώ έχει δεχθεί 62 γκολ, διαθέτοντας τη τεταρτη χειρότερη άμυνα απο τις 22 ομάδες του πρωταθλήματος. Ο ασσος στο 1,25 θα τον χαρακτηριζα απαγορευτικό, αλλα το over 2,5 goals είναι στο 1,50 και αυτο θα προτιμήσω.
Εκτίμηση : FK ROSTOV - MASUK - KMV PYATIGORSK : over 2,5 goals .

Kαλό σας μεσημέρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).