Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Παναθηναϊκός, από τα παλιά!!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους....

Πριν πάω στα στα στοιχηματικά της χθεσινής μέρας που μας άφησε πίσω μας, θα σας μιλήσω καθαρά σαν φίλαθλος, που πάνω από όλα αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτο το ξέρουν πολλοί από όσους εδώ μέσα με διαβάζουν και τυχαίνει να με ξέρουν προσωπικά.

Κύριοι, χθες βράδυ για όσους δεν το έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει, θριάμβευσε πάνω από όλα το ποδόσφαιρο. Και εξηγούμαι. Δεν μπορεί να έρχονται οι μπουκ σε όλη την Ευρώπη και να δίνουν αποδόσεις ξεφτίλας σε ομάδες, όντως μεγαθήρια, σε ομάδες όντως αναγνωρισμένες, καλές με επιτυχίες στην Ευρώπη , από τότε που εμείς όλοι είμασταν αγέννητοι.....απέναντι σε πρωταθλήτριες ή δευτεραθλήτριες χωρών με παράδοση στο άθλημα που λεγεται ποδόσφαιρο.

Μπαρτσελόνα στο 1,08, ο άσσος !!!!!

Βέρντερ 1,35 ο άσσος!!!

Λίβερπουλ 1,55 ο άσσος!!!

Ίντερ, πάλι καλά στο 1,40......το διπλό...!!!

Και μεις τρέχουμε και τσιμπάμε...με τις αποδόσεις που μπαίνουν .. και λέμε φαβορί... και καλα... προχωράμε..

Με τη Βασιλεία έπαιζε η Μπάρτσα, που ναι ... οκ την κέρδισε 0-5 εκτός, αλλά είναι πρωταθλητρια Ελβετίας... με τον Παναθηναϊκό έπαιζε η Βέρντερ....δεν έπαιζε με την Άουγκσμπουργκ...., με την Ανόρθωση έπαιζε η Ίντερ και όχι με την Αβελλίνο...

Είναι αγώνες CHAMPIONS LEAGUE και όχι αγώνες γαι το Λιγκ Καπ Σκωτίας....

Τέλος πάντων, όλο αυτό ελπίζω να μας βγει σε καλό και να είστε σίγουροι πως θα μας βγει και να δούμε καλύτερες αποδόσεις, όχι μόνο από την Ελληνική Εταιρεία του στοιχήματος, αλλά παγκόσμια.

Θα σταθώ να γράψω 2 γραμμές για τον Παναθηναϊκό, που μετά από πολλά χρόνια έκανε τους φίλους του στην κερκίδα του γηπέδου της Βρέμης, να βροντοφωνάζουν το σύνθημα Ελλάς, Ευρώπη , Παναθηναϊκός .. πέρασαν πολλά χρόνια που έιχαμε να το ακούσουμε αυτό..... ίσως από την ομάδα του 2001- 2002...της εποχής του αείμνηστου Κυράστα...

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό λοιπόν για τη μεγαλειώδη του νίκη, συγχαρητήρια για τους 500 βαθμούς που μας χάρισε στη γενική βαθμολογία των χωρών της UEFA, συγχαρητήρια που η νίκη του με 0-3 εκτός έδρας, είναι η μεγαλύτερη σε έκταση ελληνικής ομάδας στο CHAMPIONS LEAGUE, συγχαρητήρια τέλος που μας χάρισε το over 2,5 goals, που σίγουρα πολλοί παίξατε, αλλά και εγώ από εδώ πρόσφερα σαν εκτίμηση, αλλά και σαν πρόταση σε ένα από τα δελτία της ημέρας.

Συγχαρητήρια και στην Ανόρθωση, όσο και αν μας στεναχώρησε το διπλό που ποντάραμε και δεν ήρθε ποτέ, ηρθε τουλάχιστον το over 2,5 goals.... και η Ανόρθωση συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία φέτος στην Ευρώπη, την καλύτερη της ιστορίας της, αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Στα στοιχηματικά και για όσα εκτιμήσαμε και προτείναμε, δεν χρειάζεται να σας τα σχολιάσω εγώ ... φριντίζω να βάζω τα " κόκκινα¨" ... no και τα πράσινα... yes..όσο πιο γρήγορα αυτο είναι εφικτό....και όπως έιδατε απόψε κοκκίνισε ο τόπος...

Δυστυχώς!! Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ακολουθήσατε τις επιλογές και προτάσεις μου, έχω να σας πω ένα όμως...

Εγώ αυτά που προτείνω τα παίζω...και πολύ συχνά με ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο και σε μεγαλύτερη ένταση, βάζοντας κάποια από αυτά σαν στάνταρ σε δελτία με ζητούμενα.

Απόψε όπως καταλαβαίνετε απλά χαρήκαμε το ποδόσφαιρο και όχι την ζεστασιά της τσέπης μας...

Το στοίχημα είναι εδώ, εμείς είμαστε εδώ..το ποδόσφαιρο είναι εδώ και οι μπουκ απέναντί μας...

Ο πόλεμος είναι αέναος, με καθημερινές όμως μάχες...

Χάσαμε την χθεσινή, να έχουμε γερό στομάχι και καθρό μυαλό να ανασυνταχθούμε για να αντιμετωπίσουμε τον μπουκ και σήμερα..

Αυτά είχα να σας πω για πρωινό καλώσόρισμα....θα τα πούμε αργότερα με εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια...

Καλή σας ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).