Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Ποδοσφαιρική πανδαισία- Ημέρα δεύτερη!!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Η "γάτα" της φωτογραφίας ήταν χθες εδώ και όχι μόνο χθες αλλά μας επισκέπτεται συχνά τον τελευταίο καιρό!!
Μετά την χθεσινή στοιχηματική αποτυχία και το πάρτυ των μποουκς ανά τον κόσμο, η ποδοσφαιρική πανδαισία συνεχίζεται και σήμερα με αμείωτο το ενδιαφέρον.
Αυτό που ελπίζω για σήμερα είναι να έχουν χορτάσει από τα κέρδη των τελευταίων ημερών όλοι αυτοί που καθορίζουν τους κανόνες του στοιχηματικού παιχνιδιού και να αφήσουν τις ομάδες ήσυχες να παίξουν αυτό που ξέρουν και σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες και εμάς να στοιχηματίσουμε σε όσες αποφασίσουμε, εκτιμώντας τα δεδομένα του κάθε παιχνιδιού και όχι προσπαθώντας να μαντέψουμε που βρίσκεται και η "γάτα" και εποπτεύει τα πάντα, από το τελικό αποτέλεσμα μέχρι το σκορ με άντερ και όβερ και μέχρι το ... αν θα μπουν γκολ εκατέρωθεν και από τους 2 αντιπάλους.
Αυτό που θα πρέπει να παραδεχτούμε είναι ότι ο καθένας βέβαια κάνει τη δουλειά του.
Η δικιά μας δουλειά είναι να εκτιμούμε σωστά τις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού και αναγκαστικά σήμερα, εγώ τουλάχιστον θα είμαι πολύ συγκρατημένος σε ότι αφορά το μέγεθος του πονταρίσματος, αλλά και στο ποντάρισμα σε όσα φαβορί φαίνονται με πρώτη ματιά για εύκολη επικράτηση.
Κάπως έτσι θα κινηθώ σήμερα, θα συμβούλευα και σε σας να κάνετε σήμερα το ίδιο.
Οι τελικές μου εκτιμήσεις θα αναρτηθούν γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00) και ελπίζω χωρίς καθυστέρηση, όπως συνέβη χθες, όπου τις ανέβασα μιάμιση ώρα αργότερα.

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).