Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Επιτέλους, μια καλή μέρα!!

Καλημέρα σε όλους σας.

Επιτέλους μια καλή ημέρα, για να κυριολεκτώ μια καλή νύχτα, ήταν η χθεσινή καθώς πέρασαν πολλά σημεία και ήταν σχεδόν δύσκολο κάποιος να μη πληρωθεί.

Εκτός και αν είχε επιλέξει την Μπενφίκα ή την Βαλένθια ή το 1Χ της Ουντινέζε, ή το Χ2 της Σεβίλλης. Εμείς από εδώ αποφύγαμε τα 2 τελευταία και μάλιστα την Ουντινέζε την είχαμε στο Χ2, αλλά δεν αποφύγαμε τα 2 πρώτα. Ευτυχώς ήταν και τα 2 μαζί στο ίδιο δελτίο και έτσι δεν μας στοίχισαν καθώς περνούσε το δεύτερο δελτίο - πρόταση και μάλιστα με σχετική άνεση μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 της Σαιντ Ετιέν επί της Ρόζενμποργκ. Ήρθε και το 1-2 της Ιντερνασιονάλ στο Λα Μπομπονέρα, το οποίο μάλιστα έδινε το πλουσιοπάροχο 2,05 και κλείσαμε όμορφα και ωραία τη χθεσινή μας βραδιά.

Στον τελικό απολογισμό είχαμε 16 στα 25 στις εκτιμήσεις μας, ποσοστό 64%, ο οποίος αφού συνοδεύτηκε με ένα καλό ταμείο με απόδοση 6,83, κλείνει τη χθεσινή μέρα θετικά και μας δίνει κουράγιο να μπούμε στο νέο τριήμερο που πριν λίγο ξημέρωσε με θετική ενέργεια.

Για σήμερα, έχουμε το γνωστό κουπόνι της Παρασκευής με τη Β' Γερμανίας και Γαλλίας, ένα μικρό άσσο στην Τουρκία, με την Μπεσίκτας να αντιμετωπίζει την Κοτσαέλισπορ, παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα Γερμανίας και Αυστρίας, ειδικά στην Αυστρία έχουμε ντέρμπυ με την Σάλτσμπουργκ να αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης, στην Ολλανδία ένα αμφίρροπο σχετικά με τη Ντε Γκράαφτσαπ να αντιμετωπίζει στην έδρα της την Μπρεντά, στη Β' Ιταλίας την Τρεβίζο με τη Σαλερνιτάνα, παιχνίδια στην Ιρλανδία και το πρόγραμμα κλείνει με ένα παιχνίδι από την Απερτούρα στην Αργεντινή.

Θα ανεβάσουμε τις εκτιμήσεις μας, γι αυτά τα παιχνίδια όπως πάντα γύρω στις 17.00 (GMT +02.00), αλλά πριν από αυτές θα σας δώσω προτάσεις για τα εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, καθώς υπάρχουν αρκετά και σημαντικά για τα οποία αξίζει να ασχοληθούμε.

Μια πρόγευση για το ποια θα μας απασχολήσουν από αυτά είναι η Λέγκια στην Πολωνία, η Ουίπεστ στην Ουγγαρία, Ζαγκλέμπιε Λουμπίν στην Β' Πολωνίας, η Ντνιεπρ στην Ουκρανία άλλα 3 παιχνίδια, από Ρωσία, Βουλγαρία και Ρουμανία και τέλος παιχνίδια απο την Β' Ολλανδίας, τα οποία είναι ικανά να μας στείλουν στο ταμείο, χωρίς να περιμένουμε τα παιχνίδια του ελληνικού κουπονιού, γιατί όπως έχω δει από μια γρήγορη ματιά τα παιχνίδια σήμερα είναι όλα αμφίρροπα και κρύβουν πολλές παγίδες.

Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).